Jaunas «Internu» sērijas - TV6 (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV6

Krievijas seriāla «Interni» varoņu - četru slimnīcas rezidentu Ļevina, Labanova, Romaņenko, Varjas un viņu vadītāja daktera Bikova - piedzīvojumus visamizantākajās situācijās varēs vērot vēl neredzētās sērijās no 16.augusta ceturtdienās 21 TV6 kanālā, informē TV6 pārstāve Marta Zandersone.

Četri interni – Ļevins, Labanovs, Romaņenko, Varja un viņu vadītājs dakteris Bikovs, kurš ar prieku noskatās uz viņiem, jaunajās sērijās nonāks vēl smieklīgākās un amizantākās situācijās. Skatieties, uz kuru no līksmās kompānijas gribas, bet visi ir viens par otru dīvaināki, un viņu jaunākie, vēl neatklātie nodomi un noslēpumi būs vēl uzjautrinošāki.

Interns iemīlēsies?!

Jaunajā sezonā uzzināsiet par Romaņenko nopietnajiem nodomiem attiecībā uz Bikova meitu Alisi. Vai Romaņenko būs iemīlējies Alisē? Kā Bikovs reaģēs un vai pieļaus Romaņenko veidot attiecības ar Alisi? Taču tas nebūs viss! Romaņenko piedāvās Alisei dzīvot kopā ar viņu. Ko par to teiks tētuks Bikovs?

Foto: Publicitātes foto / TV6

Pazīstot Alisi, viņas cinisms un humors nebūt nav sliktāks par tēva. Rādās, ka viņa tikai paspēlēsies ar Romaņenko jūtām un aizbrauks prom. Kā to spēs pārdzīvot Romaņenko?

Mīlas rotaļas turpinās

Savukārt slimnīcas galvenajai ārstei Kisegačai būs svarīgi uzzināt, cik laba priekšniece viņa ir. Viņas mīļotais atklās savu degsmi un azartiskumu, kuru varēs redzēt Lobanova un Kisegačas mīlas rotaļās - tās kļūs vēl amizantākas. Reiz tās pat noslēgsies ar saplēstiem svārkiem…

Interesanti jaunumi

Pavisam nesen aktrise un Varjas lomas atveidotāja Kristīne Asmusa atzinās, ka vēlas pamest komēdijseriālu «Interni», jo viņai esot pārāk liela slodze un nevarot pieņemt citus filmēšanās piedāvājumus. Pirms neilga laika K.Asmusa pabeidza filmēties komēdijā «Dublieris» un pašlaik apsverot iespēju filmēties kādā ārvalstu projektā. Tāpat viņa domājot par darbu teātrī. Ja aktrise turpinātu filmēties komēdijseriālā«Interni», viņa nevarētu piepildīt savus sapņus, jo filmēšanās seriālā aizņem lielāko daļu viņas laika. Šobrīd K.Asmusa bauda vasaru kopā ar ģimeni Eiropā.

Sekojiet jaunākajām «Internu» sērijām no 16.augusta ceturtdienās plkst. 21 kanālā TV6.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu