Mārtiņš Pļaviņš atklāj savu olimpisko veiksmes talismanu (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Šodien Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš Londonas olimpiskajās spēlēs turpinās varonīgo cīņu pludmales volejbola turnīra pusfinālā. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» viens no pasaules labākajiem aizsardzības spēlētājiem pludmales volejbolā Mārtiņš Pļaviņš atklāj, ka šajās spēlēs veiksmes talismans ir viņa mazā meitiņa.

Pirms došanās uz Londonas olimpiskajām spēlēm populārais pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš atklāja, ka viņam netrūkst pozitīvu emociju un adrenalīna. Turklāt tieši Mārtiņš no plašās Latvijas sportistu delegācijas nesa Latvijas karogu Londonas olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā.

«Tikai vienreiz mūžā sportistam ir dota iespēja nest savas valsts karogu. Olimpiskajās spēlēs var izcīnīt divas medaļas, taču karogu var nest tikai vienu reizi. Vismaz es nezinu tādu gadījumu, ka kāds sportists būtu savas valsts karogu olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā nesis divas reizes,» sarunā ar «Sejām» atzina Mārtiņš Pļaviņš.

Par olimpiskajām spēlēm pludmales volejbolists teica, ka turnīrs ir reizi četros gados un sportisti tam gatavojas par visiem 100 procentiem.

«Ir tādas lielvalstis kā Vācija, Amerika un Brazīlija... Mēs - mazā Latvija - darām ko varam, taču nestāvam viņiem klāt inovācijās un tehniskajā atbalstā. Man galvenais šajās spēlēs nospēlēt tā, lai pašam nav žēl. Gribam parādīt savu labāko spēli! Gatavojoties olimpiskajām spēlēm, tika atcelti daudzi komercturnīri, taču ir arī nauda jāpelna ģimenei. Ja paņemsim šajās spēlēs olimpisko medaļu, tad ģimenes budžets noteikti necietīs,» stāsta Pļaviņš.

Mārtiņa Pļaviņa veiksmes talismans ir viņa divus gadus vecā meitiņa Keita
Mārtiņa Pļaviņa veiksmes talismans ir viņa divus gadus vecā meitiņa Keita Foto: facebook.com

Pludmales volejbolists atklāj, ka Londonā viņu atbalstīt atbraukusi arī ģimene – mīļotā sieva Liene un divus gadus vecā meitiņa Keita, kas tētim kļuvusi par veiksmes talismanu.

«Mazā jau ir bijusi vairākās spēlēs. Kad meitiņai bija divas nedēļas, viņa brauca līdzi uz Eiropas čempionātu, kur paņēmām bronzas medaļu. Lūk: meitiņa ir mans veiksmes talismans! Manai sievai ir ļoti skaļa balss, tādēļ spēļu laikā vienmēr dzirdu viņas atbalstu no tribīnēm. Man vispār ģimene ir ļoti svarīga. Lai arī olimpiskajās spēlēs nedzīvojam kopā, brīvajās dienās tikšanās ar ģimeni mani noskaņo pozitīvi,» atzīst sportists.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu