Aktieris Jānis Āmanis lepojas ar ūsām (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Sākot jauno sezonu, populārais Nacionālā teātra aktieris Jānis Āmanis pārsteidza ar jaunu stilu - viņa virslūpu rotāja visnotaļ kuplas ūsas.

Par savām stila izmaiņām sarunā ar portālu «Sejas» aktieris skaidroja, ka to darījis par godu jaunajai sezonai - tas esot īstais laiks kaut kam jaunam.

Ūsas viņš ataudzējot ik pa laikam, tāpat arī bārdu, bet dažkārt vienlaikus tiekot audzētas gan ūsas, gan bārda. «Sievai patīk, un tas jau ir galvenais. Sieviņai tas šķiet seksīgi,» smaida aktieris. No kolēģiem nekādus īpašus komentārus viņš neesot dzirdējis, taču, ja loma prasīs, tad ūsas gan dzīšot nost. «Ūsaiņi jau nekur nav vajadzīgi. Protams, ir lomas, kur aktierim ūsas vajag, un tad tās līmējam speciāli, bet pārsvarā jau mūsu spēlētajiem varoņiem ūsu nav,» Jānis rezumē.

Šādā skatā aktieris jūtoties tīri omulīgi; katrā ziņā, viņam pašam ūsas netraucē. «Vienīgā ķeza, ka ūsās šad tad ieķeras ēdiens. No otras puses, tas pat ir labi. Dažkārt sēžu un domāju: ko es no rīta ēdu? Ahā, pankūkas ar džemiņu. Ja tobrīd gribas kaut ko saldu, palaizu ūsas,» Jānis smaidot skaidro šā sejas rotājuma priekšrocības.

Aktrise Daiga Kažociņa jaunās sezonas pirmajā dienā stiloja ar jaunu frizūru
Aktrise Daiga Kažociņa jaunās sezonas pirmajā dienā stiloja ar jaunu frizūru Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Jāpiebilst, ka ar jaunu frizūru - skaistu zēngalviņu - sezonas atklāšanas dienā stiloja aktrise Daiga Kažociņa. Viņa atklāja, ka pie jaunā griezuma tikusi pavasarī - laikā, kad režisors Kirils Serbreņņikovs Nacionālajā teātrī iestudēja izrādi «Voiceks».

«Vienkārši kādā brīdī sapratu, ka man gribas īsus matus. Režisors teica: ja labi nospēlēsi šo lomu, varēsi matus nogriezt. Laikam viņam patika, kā spēlēju, tādēļ viņš atļāva griezt matus nost,» saka Daiga, piebilstot, ka ar šo griezumu viņa jūtoties viegli un ērti.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu