Ziemeļamerikā bez pārmaiņām - «Tumšais bruņinieks atgriežas»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Prognozes ir attaisnojušās un zinātniskās fantastikas filma «Atcerēties visu» («Total Recall») ar Kolinu Farelu galvenajā lomā startējusi ar ļoti pieticīgām sekmēm. Pirmo vietu saglabā režisora Kristofera Nolana (Christopher Nolan) Betmena triloģijas noslēdzošā daļa «Tumšais bruņinieks atgriežas» («The Dark Knight Rises»).

«Tumšais bruņinieks atgriežas» savā trešajā nedēļas nogalē spējis iekasēt 36,4 miljonus un tas ir nodrošinājis pat negaidīti pārliecinošu pirmo vietu. Kopējie ieņēmumi nu jau pārsniedz 350 miljonus.

Krietni vairāk nekā 100 miljonus izmaksājušajai «Atcerēties visu» ir klājies ļoti pieticīgi, jo iekasēti vien 26 miljoni. Filmai ir jāuzrāda izcilus rezultātus citviet pasaulē, lai cerētu uz izdevumu nosegšanu.

Trešajā vietā atrodās jaunākā Džefa Kinnija «Grega dienasgrāmatas» sērija - komēdija «Diary of a Wimpy Kid: Dog Days», kura uzrādījusi aptuveni tai prognozētās sekmes, proti,14,7 miljonus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu