Sandersa sieva aizliegusi vīram strādāt ar Stjuarti (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Modeles un aktrises Libertijas Rosas pasaule sagruva brīdī, kad viņa uzzināja par vīra – filmas «Sniegbaltīte un mednieks» režisora Ruperta Sandersa nodevību un faktu, ka viņš viņu viņu krāpis ar Kristenu Stjuarti. Tagad Libertija vīram aizliegusi jelkad nākotnē strādāt kopā ar 22 gadus veco aktrisi.

Režisors Ruperts Sanderss cer, ka viņam pēc skandāla tomēr izdosies saglābt ģimeni
Režisors Ruperts Sanderss cer, ka viņam pēc skandāla tomēr izdosies saglābt ģimeni Foto: AFP/LETA

33 gadus vecā Libertija Rosa, kura filmā «Sniegbaltīte un mednieks» atveidoja Kristenas Stjuartes varones māti, izvirzījusi 41 gadu vecajam Rupertam Sandersam ultimātu - proti, ja viņš vēlas saglābt abu laulību, viņš līgumu neparakstīs, kaut ar kinokompāniju «Universal» jau panākta mutiska vienošanās.

«Viņi cenšas nokārtot savas attiecības. Libertija negrib, ka viņš strādā kopā ar Kristenu. Ruperts ir manāmi vīlies, jo «Sniegbaltīte un mednieks» bija viņa debija režisora amatā un viņš cerēja, ka varēs turpināt darbu arī pie nākamās daļas. Tomēr viņš zina, ka rīkojies nepiedodami, tādēļ rīkosies, kā sieva liek,» atklājusi kāda labi informēta persona.

Tiek ziņots, ka kinokompānija negrasās atteikties no Kristenas Stjuartes; tā vietā viņi «vienkārši atradīs jaunu režisoru».

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu