Miljardieris Boiko ierodas Diānas Pīrāgs ballītē (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ervīns Zuševics/sejas.lv

Dziedātāja Diāna Pīrāgs Jūrmalas ekskluzīvās pludmales atpūtas kompleksā «Havana Club Lounge» rīkoja sava jaunā videoklipa prezentācijas ballīti, uz kuru ieradās arī miljardieris Oļegs Boiko.

Latviešu dziedātāja Diāna Pīrāgs apņēmusies iekarot Krievijas mūzikas tirgu. Lai īstenotu sapni, viņa ieraksta dziesmu albumu krievu valodā un vienai no albumā iekļautajām dziesmām «Алые Маки» jeb «Sarkanās magones» uzņēmusi videoklipu. Jaunā klipa prezentācijas ballīti vienā no vasaras tveicīgajiem vakariem Diāna rīkoja Jūrmalā privātajā pludmalē «Havana Club Lounge».

Vēlajā vakara stundā Diāna sniedza arī stundu garu solokoncertu, ko vērot bija ieradušies arī dziedātājas draugi un paziņas. Viņu vidū bija arī ne viens vien miljardieris. Ar lielu interesi Diānas uzstāšanos vēroja miljardieris Oļegs Boiko, kurš pēc žurnāla «Forbes» 2012. gada bagātāko pasaules cilvēku saraksta ieņem 1075. vietu. Miljardierim pieder spēļu zāles un kazino, kā arī citi biznesi. Turklāt Oļegs Boiko, kurš jau ilgus gadus piesaistīts ratiņkrēslam, ir aktīvas atpūtas cienītājs.

Pēc savas uzstāšanās Diāna Pīrāgs sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atzina, ka no skatuves pamanījusi, ka viņas uzstāšanos vēro tieši miljardieris Boiko.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu