Ar trakulīgām dejām noslēdzas «Jaunais vilnis» (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Kamēr Igors Krutojs ar draugiem, Krievijas šovbiznesa zvaigznēm, svinēja 58. dzimšanas dienu elitārajā klubā «Pinot Marine», «Jaunā viļņa» konkursanti, pašmāju slavenības un daži Krievijas miljonāri izklaidējās «Hotel Jūrmala SPA» festivāla noslēguma ballītē. Dejas un dziesmas nebeidzās līdz pat rītam.

Vispirms ballētāji iestiprinājās ar uzkodām un augļiem, kā arī iemalkoja alkoholiskos dzērienus. Kad spēki bija atjaunojušies, sākās koncerts ar trakulīgām dejām. Konkursanti, kas nepilnu mēnesi bija nopietni gatavojušies konkursam, beidzot varēja ļauties izklaidēm un atbrīvoties no konkursā uzkrātā stresa uz deju grīdas.

Ballītē līdz ar konkursantiem līksmoja arī pašmāju slavenības – uzņēmēji Irēna Pulkinena un Oskars Barševskis, skandalozais Ingus Tūns, dziedātāja Samanta Tīna, miljonāra Gunta Indriksona draudzene Elīna Ivaglo, un īpaši labā omā bija Krievijas miljardieris Oļegs Boiko, kurš ballītē laiku izmantoja lietderīgi, nelaižot garām izdevību iepazīties ar daiļām dāmām.

Uz pāris stundām ballēties bija ieradušies arī pašmāju vokālās grupas «Framest» dalībnieki Edgars Janovs, Elīna Šmukste, Jānis Ķirsis, Mikus Abaroniņš un Beāte Zviedre, kā arī grupas menedžere Austra Savicka un «Latvijas koncertu» šefs Jānis Ķirsis.

Līdz pat rītam «Hotel Jūrmala SPA» nerima vienpadsmitā festivāla «Jaunais vilnis» noslēguma svinības.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu