Miljonārs Krūmiņš atbalsta talantīgu mūziķi (19)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Pirms kāda laika pazīstamais uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš bija manāms dziedātājas Ineses Galantes un jaunās talantīgās vijolnieces Elīnas Bukšas koncertā «Ave Maria». Pēc uzstāšanās Krūmiņš Elīnai pasniedza krāšņu ziedu pušķi.

Sarunā ar portālu «Sejas» Krūmiņš atklāj, ka pārāk bieži klasiskās mūzikas koncertus neapmeklē, taču šis bijis izņēmums, jo izrādās, ka viņš jau gadu sponsorē Elīnas mācības mūzikas augstskolā Šveicē.

«Viņa ir skaista, jauka un ļoti talantīga meitene, tādēļ nolēmu palīdzēt - galu galā, talantīgi jaunieši ir jāatbalsta,» atzīst Krūmiņš, piebilstot, ka palīdzība Elīnas atbalstīšanā viņam ir lūgta pirms gada.

«Kad uzzināju, ka Elīna spēlē Stradivāri vijoli, tas bija vēl viens arguments, kāpēc nolēmu viņai palīdzēt. Galu galā katram mūziķim tik ekskluzīvus instrumentus nepiešķir. Turklāt, cik man zināms, visas mācību iespējas Rīgā Elīnai ir izsmeltas.»

Par koncertā dzirdēto Elīnas uzstāšanos Jūlijs Krūmiņš lakoniski teic, ka tas bijis ļoti skaisti: «Ir patīkami atbalstīt, aiziet paklausīties un redzēt, ka cilvēks, kam palīdzi, tiešām attīstās. Viņai vēl jāmācās divi trīs gadi, un es turpināšu viņai palīdzēt.»

Uzņēmējs arī smej, ka viņam ar Elīnu esot vienošanās - kad viņa būs kļuvusi par pasaulslavenu un turīgu mūziķi, tad arī varēs norēķināties ar savu mecenātu. «Tagad man pietiks, ja viņa kādā manā pasākumā uzspēlēs vijoli - piemēram, melodiju no filmas «Krusttēvs»,» atklāj Jūlijs Krūmiņš.

Savukārt par šā gada konkursu «Jaunais vilnis» uzņēmējs teic - ja vien iznāks, viņš noteikti apmeklēs noslēguma koncertu un, iespējams, arī to koncertu, kurā startēs Latvijas pārstāvji - vokālā grupa «Framest». «Labi, ka konkursā piedalās Latvijas pārstāvji, un man jau šķiet, ka viņiem ir izredzes. Katrā gadījumā par viņiem fanošu pavisam noteikti,» saka uzņēmējs.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu