Jūrmalā ar krāšņu koncertu atklāts «Jaunais vilnis» (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar, 24.jūlijā, ar krāšņu koncertu Dzintaru koncertzālē tika atklāts starptautiskais jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis 2012». Atklāšanas koncertā uz skatuves kāpa gan Krievijas, gan ārzemju mūzikas zvaigznes.

Kā jau ierasts, konkursa dalībnieki uz skatuves nāca, nesot savas valsts karogus, un tika iepazīstināti ar konkursa žūriju, savukārt klātesošās zvaigznes lozēja, kādā secībā konkursa dalībnieki uzstāsies konkursa trešajā dienā.

Klausītājus priecēja konkursa «Jaunais vilnis» ģenerāldirektors Igors Krutojs, dziedātāji Josifs Kobzons, Sergejs Lazarevs, Sofija Rotaru, Dima Bilans, Valērijs Leontjevs, Larisa Doļina, Verka Serdjučka, Anželika Varum, Boriss Moisejevs un citas zvaigznes, bet par īpašu pārsteigumu bija parūpējies leģendārais britu dziedātājs Toms Džonss.

Kā jau vēstījām iepriekš, šogad «Jauno vilni» neapmeklē nedz Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova, ne viņas dzīvesbiedrs Maksims Galkins, ne dziedātājs Filips Kirkorovs.

Atklāšanas koncertu translē gan TV5, gan arī telekompānija LNT (no plkst. 22.30).

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu