Pecolli slēdz savu «Magic Shop» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau decembrī iluzionisti Dace un Enriko Pecolli līdz ar visu komandu plāno doties viesturnejā uz Šveici un Itāliju, tālab viņi nolēmuši slēgt burvju veikaliņu «Pecolli Magic Shop», kas četrus gadus darbojās t/c «Spice».

Mākslinieku pāris tikko atgriezies no Anglijas, kur notika pasaules iluzionistu kongress F.I.S.M. Tajā iluzionisti Pecolli prezentēja savu Eiropas tūres sākšanu ar jauno lielformāta šovu «B» jeb Zemūdens Burbuļu šovu, kura pirmizrāde notika pagājušā gada rudenī Rīgā. Kā atgādina Dace, šo šovu ar skaistajiem Elitas Platmalnieces tērpiem un brīnišķīgo Valda Zilvera mūziku paspējuši novērtēt arī skatītāji Krievijā un Ukrainā, bet jau decembrī Pecolli ar visu komandu dosies viesturnejā uz Šveici un Itāliju.

«Tādējādi augusts būs pēdējais mēnesis, kad Maģiskās Cepures brīnumus varēs iegādāties «dzīvajā» – trikus, izvelkot no pašas Cepures, satiekoties aci pret aci ar pārdevēju - burvi, kurš nodemonstrēs triku, kā arī apmācīs tā turpmākai lietošanai,» stāsta Dace, piebilstot, ka augustā atsevišķās dienās burvju trikus savā veikaliņā arī demonstrēs iluzionisti Pecolli.

«Līdz ar to, lai pienācīgi atvadītos no saviem burvīgajiem klientiem, visu mēnesi piedāvāsim īpašas atlaides un izdevīgus piedāvājumus!» vēl piebilst Pecolli.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu