Hokejistam Bārtulim iepatikusies dziedātāja Tumševica (21)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aģentūras «Mrs. Latvia» arhīvs

Latvijas hokeja izlases aizsargs Oskars Bārtulis pēc šķiršanās no sievas publiskus pasākumus aizvien biežāk apmeklē kopā ar dziedātāju Natāliju Tumševicu. Dziedātājas un hokejista starpā izveidojušās draudzīgas attiecības, taču par kopīgiem nākotnes plāniem pāris vēl nav domājis.

Hokejists Oskars Bārtulis aizvien biežāk sabiedrībā iziet kopā ar simpātisko dziedātāju Natāliju Tumševicu. Kad hokejists svinēja vārda dienu klubā «Mad House», starp viņa draugiem bija arī dziedātāja Natālija Tumševica. Abi kopā ieradās arī uz jaunā aģentūras «Mrs. Latvia» atklāšanas ballīti. Turklāt Oskars jau sen ir pazīstams ar Natālijas tēti Andri Tumševicu, kurš reiz bijis hokejists, vēlāk kļuvis par hokeja treneri, bet pēdējos gados nodarbojas ar uzņēmējdarbību. Savulaik Natālijas tētis trenējis arī Oskaru.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Natālija atzīst, ka jau kopš bērnības arī viņu tētis licis uz slidām. «Jau sen interesējos un fanoju par hokeju. Zināju arī, ka ir talantīgs latviešu hokejists Oskars, kurš spēlēja Amerikā NHL, bet personiski nebijām pazīstami,» stāsta Natālija.

Dziedātāja neslēpj, ka pret Oskaru viņai ir simpātijas, taču runāt par abu kopīgo nākotni vēl esot par agru.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu