Maijas Doveikas jaunais draugs ir uzņēmējs (53)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/TVNET

Skatītāju iemīļotā TV3 seriāla «UgunsGrēks» Elizabetes lomas atveidotāja, aktrise Maija Doveika nu jau pāris mēnešus ir kopā ar uzņēmēju, kuram pieder vairāki biznesi, Mārtiņu Buti.

Aktrise Maija Doveika šovasar nevis bauda atvaļinājumu, bet čakli strādā. Viņa spēlē vienu no galvenajām lomām «Muzikālā teātra 7» brīvdabas komēdijā - «Teic, kur zeme skaistākā...», kas pirmizrādi piedzīvoja pagājušās nedēļas nogalē Saulkrastu estrādē. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» «Muzikālā teātra 7» direktors Aigars Dinsbergs, raksturojot aktrisi, atzina: «Man ir liels prieks, ka mums izdevās iekļaut trupā kā galveno princeses lomas atveidotāju Maiju Doveiku, jo viņa spēj manevrēt ar visdažādākajām rakstura izpausmēm, no kaprizitātes līdz nopietnībai. Uzskatu, ka Maija ir izrādes pērle.»

Pirmizrādi klātienē vēroja arī Maijas draugs, uzņēmējs Mārtiņš Bute. Pēc izrādes banketā, kad Aigars Dinsbergs pateicās visiem aktieriem par lielisko aktierspēli, Maija uzkavējās vien mazu mirkli un, atvadījusies no skatuves kolēģiem, aizsteidzās prom. Aktrise vēlajā nakts stundā ar mīļoto mēroja ceļu uz Salacgrīvā notiekošo mūzikas festivālu «Positivus».

Maija Doveika 2007. gadā apprecējās ar čīlieti Migelu de Ernandesu, bet 2009. gada septembrī pasaulē nāca viņu dēliņš Pāvils Andress. Kopš pērnā pavasara tiek runāts, ka aktrise pašķīrusies no sava dēlēna tēva. Maija lieliski apvieno dēliņa audzināšanu ar aktrises karjeru.

Komentāri (53)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu