Slaktiņa kinoteātrī dēļ atceļ vairākas Betmena pirmizrādes (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kinokompānija Warner Bros. atcēlusi filmas «Tumšais bruņinieks atgriežas» pirmizrādes ar galveno lomu atveidotāju un filmas režisora piedalīšanos Japānā, Meksikā un Francijā, saistībā ar traģiskajiem notikumiem Denveras apgabalā (ASV), kur slepkava kinoteātrī atklājis uguni uz skatītājiem, nogalinot 12 un ievainojot 58 cilvēkus.

Holivudas kinobiznesa industrijas žurnāls Variety raksta, ka filma «Tumšais bruņinieks atgriežas» par Betmena jaunajiem «piedzīvojumiem» piektdien varētu būt nopelnījusi 75 miljonus dolāru tikai vienas dienas laikā, pretendējot uz trešo ienesīgāko filmu Holivudas vēsturē.

«Tumšais bruņinieks atgriežas» ir viena no gada gaidītākajām kinolentēm. Izdevums «The Hollywood Reporter» iepriekš prognozēja, ka pirmās nedēļas nogalē ienākumi varētu būt robežās no 170 līdz 198 miljoniem ASV dolāru. Ja minētās prognozes piepildīsies, tad Betmena jaunākā sāga kļūs par trešo vai pat otro ienesīgāko filmu ASV kino vēsturē.

Kompānija Warner Bros. arī ir izlēmusi nepubliskot «Tumšais bruņinieks atgriežas» ienākumus pirmajā nedēļā, solidarizējoties ar noslepkavoto cilvēku radiniekiem.

Betmena lomas atveidotājs Kristians Beils sestdien komentēja traģēdiju, sakot: «Vārdos nav izsakāmas tās šausmas, es nemaz nespēju iedomāties bojāgājušo un viņu tuvinieku ciešanas, es esmu ar viņiem...»

Filmas režisors Kristofers Nolans arī izplatījis paziņojumu, kurā slaktiņu nosaucis par bezjēdzīgu traģēdiju.

Warner Bros domā veikt izmaiņas citas filmas sižetā, saistībā ar notikušo slaktiņu Kolorado.

Laikraksts «The Los Angeles Times» vēsta, ka kinokompānija Warner Bros. apsver iespējas veikt izmaiņas filmas «Gangster Squad» dažās epizodēs, kuras varot skatītājiem burtiski atgādināt nupat notikušo slaktiņu Kolorado kinoteātrī.

Filma «Gangster Squad», kuras pirmizrādē bija plānota tuvākajos mēnešos, stāsta par 1940. gadu gangsteru pasauli ASV. Galvenajās lomās Šons Pens, Emma Stouna un Džošs Brolins.

Pagaidām Warner Bros. neatklāj, vai patiesi mainīs filmas «The Gangster Squad» sižetu, tikai izplatījusi paziņojumu, ka šāds solis var nozīmēt vairāku epizožu pārfilmēšanu no jauna un var stipri apgrūtināt filmas saturisko vēstījumu.

Filma «Tumšais bruņinieks atgriežas» (The Dark Knight Rises) Latvijas kinoteātros no 27.jūlija.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu