Merilins Mensons: Neesmu nekāds izvirtulis (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu rokmūziķis Merilins Mensons atzinis, ka guļamistabā ir daudz konservatīvāks, nekā varētu domāt.

«Es neesmu nekāds izvirtulis,» viņš sacīja intervijā laikrakstam «The Observer». «Man šķiet, es nervozi ķiķinu, iedomājoties par seksu trijatā. Esmu kautrīgs. Esmu no tiem cilvēkiem, kas seksa laikā izslēdz gaismu.»

43 gadus vecais Mensons satiekas ar amerikāņu fotogrāfi Lindsiju Usihu, kuras uzņemtā fotogrāfija rotā mūziķa jaunā albuma «Born Villain» vāku.

Viņš atklāja, ka apsver iespēju kļūt par tēvu. «Manas draudzenes Lindsijas dvīnei tikko piedzima mazulis. Es sāku domāt, ka varbūt man nekas nebūtu pretī nodot savu plānprātīgo ģenialitāti kādai mazai būtnei, kas varētu pielaist visam uguni un elpot zaimus,» viņš teica.

Taču šoka roka pārstāvis, kura bijušo partneru starpā ir burleskas dejotāja Dita fon Tīza, aktrise Evana Reičela Vuda un pornozvaigzne Stoja, atklāja, ka visas viņa attiecības piemeklē problēmas. «Mani piesaista neatkarīgas un radošas sievietes,» norādīja mūziķis. «Tas ir problemātiski, jo sākas cīņa, sacensība starp karjerām. Rodas greizsirdība. Taču, ja nevēlies, lai tevi pazīst kā Merilina Mensona draudzeni, kāpēc tad par tādu kļuvi?»

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu