Kā zvaigznes uztur sevi formā? (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ikdienas treniņi ar personīgo treneri, joga, pilates, dejas... Tam vēl pieskaitiet badošanos, visa garšīgā un kaitīgā ierobežošanu, un jums taps skaidrs, kāds ir vidēji statistiskās zvaigznes dzīves veids... Taču izrādās, ka ir arī daži citi veidi, kā veiksmīgi uzturēt sevi formā.

Aktrise Megana Foksa
Aktrise Megana Foksa Foto: AP/Scanpix

Piemēram, Megana Foksa nesen kļuvusi par vegāni un kopš tā laikam neēd ne gaļu, ne olas, turklāt viņas ēdienkartē vairs nav vietas ne miltu ēdieniem, ne saldumiem. Aktrise atzīst, ka tik stingra diēta var būt bīstama veselībai, tādēļ pastāvīgi konsultējas ar speciālistiem.

Galvenais ir saprast, ka šādi tievēšanas veidi organismam ir īsts stress: iespējams, šādi jūs ātri zaudējat kilogramus, taču nesaņemat derīgās vielas un vitamīnus, turklāt tiek bremzēts metabolisms.

Supermodele Naomi Kempbela
Supermodele Naomi Kempbela Foto: AP/Scanpix

Savukārt supermodele Naomi Kempbela atzinusi, ka beidzamajā laikā no ogļhidrātiem viņa gūst īstu baudījumu. Par savu lielisko figūru modele ir pateicīga vecākiem, taču tajā pašā laikā Kempbela nenoliedz, ka sevi uztur formā ar visdažādāko diētu palīdzību. Pāris reižu viņa tievējusi, ievērojot Atkinsa diētu, bet viņas īstais glābējs esot kļavu sīrups, ko viņa dzer ar ūdeni, citronu un Kajennas pipariem. Dažas dienas lietojot šādu kokteili, no liekajiem kilogramiem Naomi izdodas atbrīvoties ātri vien.

Dziedātāja Keitija Perija
Dziedātāja Keitija Perija Foto: AP/Scanpix

Lai gan dziedātāja Keitija Perija izliekas par saldumu mīļotāju, ikdienā viņa ievēro «piecu faktoru» diētu, apēdot piecas porcijas pavisam vienkārša ēdiena, kas satur svarīgas sastāvdaļas, ieskaitot olbaltumvielas. Vēl viņa ļaujas aktīvām sporta nodarbībām ar personīgo treneri, taču - tikai piecas dienas nedēļā pa 25 minūtēm. Un vēl dažkārt Keitija atļaujas atkāpties no stingrā dzīvesveida – piemēram, skatoties televizoru, labprāt notiesā ne pārāk veselīgu hamburgeru...

Ketrīnas Midltones māsa Pipa Midltone
Ketrīnas Midltones māsa Pipa Midltone Foto: Reuters/Scanpix

Bet Ketrīnas Midltones māsa Pipa Midltone, kura īpašus ierobežojumus ēdot neievēro, no liekajiem kilogramiem atbrīvojas sportojot. Viņai patīk gan braukt ar velosipēdu, gan skriet, turklāt Pipa ne reizi vien piedalījusies dažādos, tostarp arī labdarības, maratonos. Vēl viena viņas aizraušanās ir soļošana.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu