Skaists pāris! Anmary un Dinsbergs neslēpj savu mīlu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Pievilcīgā dziedātāja Anmary jeb īstajā vārdā Linda Amantova un «Izklaides producentu apvienības 7» direktors Aigars Dinsbergs vairs nevairās no sabiedrības uzmanības. Abi pārvarējuši sabiedrības runas un kopā apmeklē gan saviesīgus pasākumus, gan ikdienā pastaigājas pa ielu.

Anmary un Aigars Dinsbergs viens otrā ieskatījās, kad dziedātāja piedalījās Eirovīzijas nacionālās atlases otrajā pusfinālā ar dziesmu «Beautiful Song». Abu starpā uzvirmoja mīlestības dzirksts. Aigars aizvadītajā sezonā pildīja arī Eirovīzijas producenta pienākumus. Dinsbergs arī bija līdzās Anmary Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku, kur šopavasar norisinājās starptautiskais «Eirovīzijas» dziesmu konkurss, un aizstāvēja daiļo latviešu dziedātāju gan no negatīvajām preses publikācijām, gan citiem komentāriem, ko Anmary nācās uzklausīt.

Simpātiskā dziedātāja Anmary jeb Linda Amantova un "Izklaides producentu apvienības 7" direktors Aigars Dinsbergs vairs neslēpj savas romantiskās attiecības
Simpātiskā dziedātāja Anmary jeb Linda Amantova un "Izklaides producentu apvienības 7" direktors Aigars Dinsbergs vairs neslēpj savas romantiskās attiecības Foto: Sejas.lv

Lai arī Anmary neiekļuva finālā, viņa iemantoja lielu ārzemju preses interesi, kā arī Azerbaidžānas uzņēmēju mīlestību. Dziedātājas sadarbība ar Azerbaidžānu turpināsies, un jau šā gada septembrī viņai paredzētas vairākas uzstāšanās ietekmīgu uzņēmēju privātajās ballītēs.

Anmary ar Aigaru Dinsbergu tirdzniecības centrā "Spice" apmeklēja Olgas Rajeckas apavu un foto izstādes atklāšanu
Anmary ar Aigaru Dinsbergu tirdzniecības centrā "Spice" apmeklēja Olgas Rajeckas apavu un foto izstādes atklāšanu Foto: Sejas.lv

Lai arī Anmary un Aigars sākotnēji vairījās no savu attiecību publiskošanas, nu abi vairs neslēpjas no fotokamerām, jo nu ir pāris arī reālajā dzīvē. Aigara bērni, kuri dzimuši iepriekšējās attiecībās, jau ir pieauguši un paši veido savu dzīvi. Savukārt Anmary audzina savu divgadīgo dēlēnu Martu Gabrielu. Arī Aigars atbalsta un palīdz Anmary rūpēties par dēliņu.

Pirms dažām dienām jaunā ģimene draudzīgi pastaigājās pa Rīgas ielām, turklāt Anmary ar Aigaru kopā apmeklēja arī Olgas Rajeckas foto un apavu izstādes atklāšanu tirdzniecības centrā «Spice».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu