Zagorska uzstāsies kopā ar tēvu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 8.jūlijā, plkst.16 Dikļu pilī izskanēs dziedātājas Elizabetes Zagorskas jaunās noskaņu koncertprogrammas «Mēness pavadā» pirmais koncerts. Pēc ilgāka laika atkal uz skatuves un pirmo reizi kopā ar savu meitu uzstāsies programmas režisors un īpašais viesis Rolands Zagorskis.

Savulaik kļuvis par skatītāju mīluli ar dziedātām Raimonda Paula dziesmām («Pajaco» u.c.), Rolands Zagorskis sola skatītājiem atkal atsaukt atmiņā šos nemirstīgos hitus un priecājas par iespēju būt kopā ar meitu jaunajā koncertprogrammā:

«Neapšaubāmi novērtēju savas meitas Elizabetes mūziķes veikumu. Man patīk, ka viņa ir stabila savā skatuviskajā izpratnē, un man ir svarīgi, ka viņa visās radošajās izpausmēs ir profesionāla. Pēc 15 gadu pārtraukuma atkal kāpšu uz skatuves. Tā būs mums abiem interesanta tikšanās mūzikā, un ceru, ka silto ģimeniskā mīļuma sajūtu sajutīs arī klausītāji.»

Kopā ar Elizabeti Zagorsku muzicēs izcilie mūziķi Ēriks Upenieks (bass un akustiskā ģitāra), Dzintars Vīksna (perkusijas), Edgars Jass (taustiņi) un Madara Celma (vokāls).

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu