Dana Dombrovska palikusi bez darba (35)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Modele un TV šova «Dejo ar zvaigzni» dalībniece Dana Dombrovska, kura pildīja stilistes pienākumus klubā «Coyote Fly», nesen palikusi bez darba, raksta žurnāls «Kas Jauns».

Par stilisti klubā Dana kļuva pēc skandalozās «ballīšu lauvenes» Signes Valteres atlaišanas. Atšķirībā no viņas, ko kluba īpašnieki atbrīvoja darba disciplīnas pārkāpumu dēļ, Dombrovskas darba attiecības ar naktsklubu beigušās līdz ar līguma termiņa noslēgšanos.

Dana to nepārdzīvo un atzīst, ka nu parādījies brīvais laiks, lai apmeklētu autoskolu, kā arī viņa aizvien turpina sniegt grima un stila konsultācijas saviem klientiem.

Kā Dana teikusi žurnālam «Kas Jauns», kārtīgu līgumdarbu viņa sākšot meklēt rudenī, tomēr, ja kāds interesants darba piedāvājums gadīsies ātrāk, noteikti neatteikšot.

Kā stiliste stāstījusi žurnālam, daudz laika viņa cenšas veltīt sešus gadus vecajam dēlam Kristoferam Paulam, kurš dzimis attiecībās ar mūziķi Andri Kiviču. Lai gan šoruden Kristoferam priekšā skolas gaitu uzsākšana, Dana par gatavošanos lielajam notikumam itin nemaz neuztraucas, jo dēls skolai jau esot tikpat kā sagatavots.

Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu