Noslēpumainās Andra Biedriņa kāzas (29)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Portāla «Sejas» rīcībā nonākusi informācija, ka pagājušajā nedēļas nogalē apprecējušies Latvijas slavenākais basketbolists Andris Biedriņš un viņa draudzene Madara Grīnberga. Šķiet, kāzas noritējušas tik lielā slepenībā, ka par tām nav izdevies iegūt sīkāku informāciju, taču ieraksts jaunās sievas Madaras Biedriņas profilā sociālajā portālā «Facebook» liecina, ka viņa tiešām ir precējusies ar Andri Biedriņu.

Netieši šo faktu sarunā ar «Sejām» apstiprināja kāda Madaras mammas - Latvijas radio žurnālistes Aritas Grīnbergas - kolēģe, taču no pašas Aritas neizdevās iegūt ne apstiprinājumu, ne noliegumu šai informācijai.

Andris Biedriņš ar savu mīļoto Madaru
Andris Biedriņš ar savu mīļoto Madaru Foto: facebook.com

Savukārt, sazinoties ar kāzu norises vietu - «Annas Hotel» -, tās darbinieki atteicās atbildēt uz jautājumu, vai pagājušās nedēļas nogalē šajā viesnīcā norisinājušās kāzu svinības. «Mēs šo jautājumu negribētu komentēt,» skanēja atbilde. Vēlāk izdevās iegūt informāciju, ka viesnīcas darbiniekiem šis pasākums bijis jātur lielā slepenībā un, ja gadījumā tiks atklāta informācijas noplūde, it kā tikšot atlaisti visi viesnīcas darbinieki.

Par Biedriņa kāzām neko teicās nezinām arī kādreizējais vīriešu basketbola izlases treneris Valdis Valters, kurš teica, ka viņam tā esot pirmā dzirdēšana un ka vismaz viņš uz šīm svinībām neesot lūgts. «Pat nezinu, vai uz kāzām bijis kāds no jaunajiem basketbolistiem, jo liela daļa no viņiem atrodas ārzemēs,» pauda Valters.

Atgādināsim, ka pagājušā gada aprīlī Biedriņš un Grīnberga kļuva par vecākiem savam pirmdzimtajam dēlēnam Emīlam, kurš pasaulē nāca tieši sava tēva dzimšanas dienā - 2.aprīlī.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu