«The Flaming Lips» pārspēj «Jay-Z» rekordu (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu rokgrupa «The Flaming Lips» uzstādījusi Ginesa pasaules rekordu ar lielāko koncertu skaitu diennakts laikā. 24 stundu laikā grupa nospēlēja astoņus koncertus vairākos ASV štatos. Pirmā uzstāšanās norisinājās Memfisā, Tenesī štatā, bet koncertu maratons noslēdzās Ņūorleānā, Luiziānas štatā.

Koncerti tika tiešraidē pārraidīti kanāla MTV «O Music Awards» ceremonijas laikā.

Ar «The Flaming Lips» uz skatuves kāpa vairāki viesmākslinieki, tostarp amerikāņu dziedātājs Džeksons Brauns, rokgrupa «Grace Potter & The Nocturnals», alternatīvās mūzikas grupa «Neon Trees» un raidījuma «Jackass» dalībnieks Kriss Pontiuss.

«Varētu domāt, ka piecos no rīta mēs vēlēsimies tikai ielīst gultā, tik tikko varēsim padziedāt un cerēsim, ka tas drīz beigsies,» pēc rekorda apstiprināšanas sacīja grupas «The Flaming Lips» līderis Veins Koins. «Taču visās vietās, kur dienas gaitā pabijām, klausītāji mums deva enerģiju. Es varētu turpināt vēl diennakti.»

«Tikt publicētam blakus vīrietim, kurš apēda desmit kilogramus paša puņķu, sievietei ar garākajiem kāju nagiem vai varbūt pat cilvēkam, kura ausīs bija sastumti tūkstoš tarakānu, manuprāt, ir viens no dzīves absurdajiem prieciņiem,» teikts vēlāk publicētā Koina paziņojumā.

Iepriekšējais rekords piederēja reperim «Jay-Z», kurš 2006.gadā dienas laikā sniedza septiņus koncertus septiņās pilsētās.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu