«Karsto laika ziņu» vadītāja šķiras no vīra

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Kanālā TV6 kādreiz skatītāju acis priecēja «Karsto laika ziņu» meitenes, kuras iemantoja samērā arī lielu atpazīstamību sabiedrībā un joprojām apmeklē saviesīgus pasākumus. Viena no vadītājām – Zane Kalinka - pavisam nesen pašķīrās no vīra, taču pasākumos jau redzama cita vīrieša pavadībā.

Sarunā ar žurnālistiem bijusī TV zvaigzne Zane Kalinka (32) tikai pirms mēneša apstiprināja savas laulības izjukšanu: «Šobrīd esmu pārvākusies, meklēju darbu un sāku jaunu dzīvi.»

Zane Kalinka sabiedrībā iziet ar jaunu draugu
Zane Kalinka sabiedrībā iziet ar jaunu draugu Foto: Sejas.lv

Interesanti, ka ar savu vīru Andri Kalinku viņa bija laulājusies zīmīgā datumā 07.07.07. Šie trīs septiņnieki Latvijā precību jomā izraisīja milzu ažiotāžu – baznīcas un dzimtsarakstu nodaļas toreiz visus laulāties gribētājus nespēja pat uzņemt, taču Kalinku laulībā maģiskie skaitļi laimi nav nesuši. Ģimenē ir divas meitas – Aleksa (6) un Endija (2).

Jaunais ekstravagantās būtnes draugs ir līdz šim plašākai sabiedrībai nepazīstamais Martins Dombrovskis, ar ko Kalinka apmeklēja arī gruzīnu restorāna «Marani» prezentācijas ballīti. Pārītis fotogrāfam neslēpa savas romantiskās un nesen «uzliktās» rozā krāsas brilles.

"Karsto laika ziņu" vadītājas no kreisās: Zane Kalinka, Irēna Jankovska un Laura Pauliņa
"Karsto laika ziņu" vadītājas no kreisās: Zane Kalinka, Irēna Jankovska un Laura Pauliņa Foto: TV3 publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu