Dzelzītis izmēģina jauno BMW «Gran Coupe» auto (54)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingars, TVNET

Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis laikā, kad Andrejostā līdz šim nenoskaidrota persona ienesa vairāk kā piecus kilogramus sprādzienbīstamo vielu - trotilu, vizinājās pa Andrejostas teritoriju ar baltas krāsas BMW 6.sērijas «Gran Coupe» automašīnu un nenojauta, ka pakļauj savu dzīvību briesmām.

«Kad testēju jauno BMW markas automašīnu Andrejostas teritorijā, pat nenojautu, kādi notikumi tur risinās. Aizbraucu mājās un tikai tad pa radio dzirdēju, kur esmu pabijis. Jā, iespaidīgi! Ar pieciem kilogramiem trotila jau var uzlaist gaisā milzu teritoriju. Rokas granātā vien aptuveni ir kādi 40 - grami trotila. Tad iedomājieties, kas notiktu, ja uzsprāgtu pieci kilogrami šīs sprāgstvielas: tad mierīgi varētu uzlaist gaisā viesnīcu «Latvija»,» prāto aktieris.

Dienā, kad Andrejostā tika atrasti pieci kilogrami trotila, pa šo teritoriju ar baltas krāsas BMW 6.sērijas «Gran Coupe» automašīnu vizinājās Lauris Dzelzītis un nenojauta, ka pakļauj savu dzīvību briesmām.
Dienā, kad Andrejostā tika atrasti pieci kilogrami trotila, pa šo teritoriju ar baltas krāsas BMW 6.sērijas «Gran Coupe» automašīnu vizinājās Lauris Dzelzītis un nenojauta, ka pakļauj savu dzīvību briesmām. Foto: Ingars, TVNET

Policija turpina izmeklēšanu, lai noskaidrotu atrasto sprāgstvielu izcelsmi, kā arī iespējamās iesaistītās personas. Aktieris atklāj, ka Andrejostā jauno BMW testējis rīta pusē, un pieļauj, ka vienlaikus šajā laika posmā ļaundari ienesuši teritorijā šo nāvējošo sprāgstvielu.

Tiesa gan, Lauris Dzelzītis ne to vien piedzīvojis. Viņa dzīvesvieta atrodas iepretim apbedīšanas kantorim un diendienā aktieris redz gan zārkus, gan melno katafalku. Tieši tādēļ dažādas kataklizmas Dzelzītis uztver bez emocijām.

Komentāri (54)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu