Antra Birzule vairs neslēpj, ka ir mātes cerībās (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

VAS «Latvijas Dzelzceļš» pārstāve un kādreizējā TV raidījuma «Stils. Bez tabu» veidotāja Antra Birzule dziedātājas Lindas Leen jaunās apģērbu kolekcijas «Etnografizēts» prezentāciju apmeklēja kopā ar vīru Ivo, kurš sportojot traumējis kāju. Taču abi dzīvesbiedri ir laimīgi, jo drīzumā gaidāms ģimenes pieaugums.

Antras un Ivo ģimenē jau aug dēls Bruno, kurš ir īsts jāņubērns, jo pasaulē nāca 2005. gada 22. jūnijā. Šobrīd Antra ir māmiņas cerībās, taču joprojām pilda savus darba pienākumus «Latvijas Dzelzceļā». «Cik ilgi vajadzēs, tik strādāšu,» viņa nosaka.

Sabiedrisko attiecību speciāliste un kādreizējā TV raidījuma «Stils. Bez tabu» veidotāja Antra Birzule ar vīru Ivo Lindas Leen jaunās kolekcijas "Etnografizēts" prezentācijā
Sabiedrisko attiecību speciāliste un kādreizējā TV raidījuma «Stils. Bez tabu» veidotāja Antra Birzule ar vīru Ivo Lindas Leen jaunās kolekcijas "Etnografizēts" prezentācijā Foto: Sejas.lv

Antra jau sen ir labos draugos ar Lindu Leen, tādēļ arī dziedātājas tērpu kolekcijas prezentāciju «Etnografizēts», kas norisinājās foto studijā «Imagine», viņa apmeklēja, lai klātienē apsveiktu draudzeni ar panākumiem Latvijas modes biznesā. Turklāt Antra arī noskatīja draudzenes dizainētu vīriešu piegriezuma kreklu ar latvju rakstu zīmēm. Dziedātājas jauno kolekciju Antra novērtēja atzinīgi, atklājot, ka sen jau latviešu dizaineri kaut ko līdzīgu varēja izdomāt.

Uz pasākumu Antra ieradās kopā ar dzīvesbiedru Ivo, kurš pārvietojas ar kruķiem, jo sportojot traumējis kāju. «Kāja nav lauzta, bet nostiprināta,» piebilst Antra.

Antra Birzule ir otrā bērniņa gaidībās
Antra Birzule ir otrā bērniņa gaidībās Foto: Sejas.lv
Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu