Grupa «Pirates of the sea» atkal apvienojusies (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Grupa «Pirates of the sea», kas 2008. gadā pārstāvēja Latviju starptautiskajā «Eirovīzijas» dziesmu konkursā Belgradā, pēc ilgāka pārtraukuma atkal muzicēja kopā uz Dzintaru koncertzāles skatuves.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» grupas «Pirates of the sea» solists Roberto Meloni pastāstīja, ka grupa sen nebija uzstājusies uz lielās skatuves. Taču Dzintaru koncertzālē «Pirates of the sea», kuras sastāvā muzicēja Roberto Meloni, Aleksandra Kurusova, Kristīne Ozoliņa jeb Kristy un Jānis Vaišļa, pierādīja, ka joprojām ir labā formā. Turklāt krāšņie skatuves kostīmi joprojām der kā uzlieti. «Man jau liekas, ka krāšņos un ugunīgos «pirātus» ir grūti aizmirst un mēs vienmēr paliksim «Eirovīzijas» skatītāju atmiņā,» nosaka Roberto.

Dzintaru koncertzālē notiekošais koncerts pierādīja, ka grupas "Pirates of the sea" dalībnieki joprojām ir jestri un enerģiski
Dzintaru koncertzālē notiekošais koncerts pierādīja, ka grupas "Pirates of the sea" dalībnieki joprojām ir jestri un enerģiski Foto: Sejas.lv

«Lielākoties mēs uzstājamies privātos, korporatīvos pasākumos. Mums visiem kopā ir interesanti. Vecā «pirātu» komanda cenšas turēties kopā, lai arī katram no mums ir savas nodarbošanās un pienākumi. Katram «pirātam» ir sava «nepirātiskā» dzīve. Es pats šobrīd strādāju pie savām jaunākajām dziesmām, spēlēju «Kailo briežu» krievu versijas izrādē «Orli striptiza», ar kuru drīzumā dosimies uz Lietuvas kūrortpilsētu Druskininkiem, nesen arī paguvu ierunāt jūras lauvas Stefano lomu multfilmā «Madagaskara 3». Savukārt Aleksandra Kurusova strādā skaistumkopšanas institūtā «Mary Cohr», Jānis Vaišļa ar labiem panākumiem startēja muzikālajā apvienībā «Mad show boys». Kristīne Ozoliņa jeb Kristy strādā un audzina meitiņu. Tā ka var droši teikt, ka esam aktīvi arī ārpus sava «pirātu» kuģa,» ar grupas dalībnieku gaitām iepazīstina Roberto.

Protams, grupai koncertu gan Latvijā, gan ārpus tās robežām bija krietni vairāk pēc sasniegumiem starptautiskajā «Eirovīzijas» dziesmu konkursā.

Tiesa gan, pēc 2008. gada, kad starptautiskajā «Eirovīzijas» dziesmu konkursā grupa «Pirates of the sea» ar dziesmu «Wolves of the sea» kvalificējās finālam un ierindojās 11. vietā, nevienam no Latvijas mūziķiem tā arī vairs nav izdevies iekļūt finālā.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu