Sindija Vilde rudenī kļūs par māmiņu (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Pasākumu aģentūras «Chocolates Events» īpašnieki Sindija Vilde-Spinga (31) un Jānis Spinga (26) pagājušajā vasarā svinēja kāzas, bet šovasar Sindija ir mātes cerībās, un abi kopā ar vīru šoruden gaida pasaulē nākam savu pirmdzimto.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Sindija Vilde-Spinga atklāj, ka šobrīd viņas un vīra izveidotajā pasākumu aģentūrā «Chocolates Events» ir viskarstākais darba laiks, jo cilvēki svin kāzas un precas. Turklāt Sindija atklāj, ka bērniņa gaidību laikā jūtas ļoti labi, tādēļ arī pati joprojām piedalās kāzu organizēšanā.

Sindija teic, ka vēl nezina un nav aizdomājusies par to, kad varētu mest mieru darba pienākumiem. «Šobrīd kāzu sezona rit pilnā sparā un mēs čakli strādājam,» viņa nosaka.

Sindija un Jānis par vecākiem savam pirmdzimtajam kļūs šā gada rudenī.

Abi iepazinās 2005.gadā, kad katrs strādāja savā reklāmas aģentūrā. Gredzenus Sindija un Jānis mija pērnā gada 10. jūnijā. Plašāka publika Sindiju Vildi savulaik iepazina kā TV šovu vadītāju un modeli.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu