Pasaulslavenais hokejists Irbe Latvijā uzlabo veselību (22)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Retas ir reizes, kad pasaulslavenais hokejists Artūrs Irbe Latvijā apmeklē saviesīgus pasākumus. Taču gruzīnu restorāna «Marani» atklāšana bija izņēmums, jo uz šo pasākumu viņu uzaicināja draugs, kuram atteikt būtu nepieklājīgi. Artūrs Irbe šobrīd lielākoties dzīvo Latvijā un uzlabo savu veselību, kas pasliktinājusies lielajā sportā vairāku gadu garumā.

Latvijas hokeja leģenda Artūrs Irbe sarunā ar dzīvesstila portālu Sejas pastāstīja, ka šobrīd dzīvo Latvijā. Taču pa saviesīgiem pasākumiem viņam diez ko nepatīk staigāt. «Es vispār esmu bijis tik daudz sabiedrībā un uz skatuves, ka jāsaka - tā man pilnīgi pietiek. Uz gruzīnu restorāna atklāšanu es gan nenācu tāpēc, lai atkal būtu visu acīs, bet gan tādēļ, ka mani uzaicināja draugs un pastāstīja, kas būs gruzīnu restorāna atklāšanā. Tas mani uzrunāja, līdz ar to es piebiedrojos draugam un ielēcu pēdējā vagonā,» atklāj Artūrs Irbe.

Viņš atklāj, ka arī pats savulaik ar hokeja treniņnometni bijis Gruzijā. «Man ir gaišas un patīkamas atmiņas no Gruzijas un no viņu virtuves. Iedegums pie Melnās jūras un visas gruzīnu garšvielas, gribas vēlreiz to izbaudīt. Zināmā veidā, atnākot uz restorāna atklāšanu, es gribēju parādīt tādu draudzīgu žestu šai tautai un valstij,» teic hokejists.

Vaicājot, kā Artūram Irbem klājas, viņš stāsta, ka šobrīd saved kārtībā savu veselību. «Protams, lielais sports ir nežēlīgs, līdz ar to tagad nepieciešamas dažādas rehabilitācijas procedūras. Vecās traumas liek sevi manīt, līdz ar to jābūt daudz uzmanīgākam vai arī jāturpina ļoti agresīvi sevi uzturēt augstā formā, kam es īsti neredzu motivāciju. Ir jāatrod zelta vidusceļš. Es uzturu sevi tādā kondīcijā, lai pats labi justos,» stāsta Artūrs Irbe.

«Kaļu dažādus plānus, lēnām uz tiem virzos, bet es nekad nesaku hop, pirms neesmu izdarījis to lēcienu. Tāpēc īpaši savus plānus nereklamēju,» viņš nosaka.

Reizi pa reizei hokejists aizceļo arī uz Ameriku, kur dzīvo viņa draugi, kā arī apciemo meitu Anitu, kas jau sākusi patstāvīgu dzīvi. Savukārt dēls Atis lielākoties dzīvo ar tēti Artūru.

Sejas novēl Artūram priecīgi pavadīt vārdadienu!

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu