Pelnrušķīte Kristīne pēc skandāliem beidzot iziet sabiedrībā (24)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Huligāniski izsmalcinātais gleznotājs un vizuālo mediju mākslinieks Artūrs Bērziņš prezentējis savu diplomdarba izstādi «Aizmirsto sapņu bode». Pilnīgi nejauši sakritis, ka izstādes atklāšanas dienā Latvijā no Amerikas ceļojuma atgriezās arī Artūra mūza un modele, LNT realitātes šova «Pelnrušķīte» uzvarētāja Kristīne Teilāne, kuras vārds pēc dalības šovā tika iesaistīts dažādos skandālos, kas saistīti ar viņas bijušo draugu.

Mākslinieks Artūrs Bērziņš teic, ka «Pelnrušķītes» Kristīnes Teilānes atgriešanās dienā, kad notiek viņa diplomdarba izstādes atklāšana, ir tikai sakritība, lai arī cik neticami tas skanētu. «Vēl stundu pirms prezentācijas viņa bija tik ļoti nogurusi no brauciena, ka nebija pārliecināta par spēju ierasties! Godīgi sakot, jutos ļoti iepriecināts. Es taču biju nopelnījis kādu uzmanību no viņas puses par labu darbu, par sadarbību. Jau pirms Kristīnes brauciena uz Ameriku man bija sabildēts materiāls pilnvērtīgai bilžu sērijai, tā ka gaidiet jaunus darbus ar «Pelnrušķītes» klejojumiem virsrealitātē, kura savukārt sasaistās ar mūsu laicīgo dzīvi,» par sadarbību ar Kristīni stāsta mākslinieks.

Turklāt Kristīne ne tikai atgriezusies Latvijā no Amerikas, kurp bija devusies atgūties jo visiem pagātnes skandāliem, jo atklājās, ka viņas bijušais draugs Kaspars Gailis nav godavīrs, bet gan izmantojis viņu un krāpis ar citu sievieti, bet beidzot viņa ir gatava iziet sabiedrībā un aizmirst visus bijušā drauga pāridarījumus.

Sarunā ar «Sejām» Artūrs Bērziņš stāsta, ka viņa izstādes atklāšanu apmeklējuši lieliski cilvēki. «Pati ekspozīcija izdevās, kā bija plānots, lietus bija pārgājis un izplūdusī dienas gaisma saudzīgi glāstīja manu daiļradi kā māte zīdaiņus. Bija ieradušies gan Mākslas akadēmijas profesori Ojārs Pētersons, Mārtiņš Ratniks, gan kolēģi mākslinieki, fotogrāfi mākslinieki – Armands Grundmanis, Agris Robs un režisors Ivars Tontegode, modeles Māra Kampernova, «Pelnrušķīte» Kristīne Teilāne un daudzi citi mani lieliskie modeļi, ļoti daudz ievērojamu kultūras censoņu, šovbiznesa darbinieku. Vēl tagad galva miglas plīvurī, nespēju secīgi visu restaurēt apziņā. Bet pāri visam jutu ļoti labvēlīgu auru,» pēc izstādes atklāšanas iespaidos dalās Artūrs.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu