Jēkabam Rēdliham patīk aiziet uz klubiņu padejot (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Rīgas «Dinamo» hokejists Jēkabs Rēdlihs sācis atgūties no iepriekšējā sezonā gūtajām traumām un jau gatavojas jaunajai treniņu sezonai. Taču, kamēr nav sākusies sezona, brīvdienās Jēkabam ar sieviņu Ievu Zvaigzni–Rēdlihu patīk aizstaigāt uz kādu no klubiņiem, izlocīt kājas uz deju grīdas.

Pagājušās nedēļas nogalē Jēkabs Rēdlihs vēl paguva ar sieviņu Ievu Zvaigzni-Rēdlihu izklaidēties divatā populārajā klubā «Coyote Fly», bet sarunā ar Sejām viņš atzina, ka izklaides nu ir beigušās. «Tagad sākas aktīvs darbs un treniņi, lai varētu kārtīgi sagatavoties jaunajai sezonai. Oficiāli mums sezona sākas jūlija vidū. Tāpēc nu man pašam ir kārtīgi jāsagatavojas, lai jūlija vidū būtu gatavs,» paskaidro Jēkabs, kurš ar hokeja klubu Rīgas «Dinamo» noslēdzis līgumu līdz pat 2013. gadam.

Iepriekšējā sezonā Jēkabs bija guvis traumas, kuru dēļ nestartēja arī Latvijas hokeja izlases sastāvā. «Vēl jau ārstējos, bet vairāk vai mazāk iet jau uz labo pusi,» nosaka Jēkabs.

Latviešu hokejists priecājas, ka šobrīd viņam ir laiks pievērsties ģimenei – sieviņai Ievai un un meitiņai Katrīnei, kura pasaulē nāca pērn 11. oktobrī. «Ja sezonas laikā visu laiku esmu prom no mājām un ģimenes, tad pēc sezonas noslēguma 99% laika pavadīju kopā ar ģimeni,» bilst Jēkabs.

Sākoties aktīvajam treniņu laikam Jēkabs vienalga vēlas savu laiku saplānot tā, lai pēc treniņiem var būt kopā ar saviem mājiniekiem. «Treniņi sākas agri no rīta, un tad dienas otro pusi varu pavadīt kopā ar ģimenīti. Tad aizbraucam visa ģimenīte pie jūriņas pastaigāties vai aizstaigājam uz parku. Kamēr vēl sezona nav sākusies, varam aiziet ar sieviņu uz kādu klubiņu, padejot,» viņš atklāj.

Vaicājot, vai visi trīs brāļi arī hokejisti Rēdlihi kādreiz izklaidējas kopā, Jēkabs norāda, ka dažreiz jau sanākot. «Taču mēs esam tādi mierīgie. Arī ar citiem komandas biedriem sezonas brīvdienās īpaši netiekamies, jo gribas mazliet atpūsties no hokeja,» teic Jēkabs.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu