Valters un Kaurāte kļuvuši par vecākiem (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, elizakaurate.com

5.jūnijā Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas Dzemdību nodaļā pasaulē nāca basketbola komandas «VEF Rīga» aizsarga Sanda Valtera un modeles Elīzas Kaurātes meitiņa, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Kad žurnāls sazinājās ar Sandi Valteru, lai apsveiktu sakarā ar priecīgo notikumu, basketbolists vien īsi noteica: «Neko nezinu! Apsveikumus nepieņemam.»

Lai gan pāris ir kopā tikai nedaudz vairāk kā divus gadus, šis Kaurātes un Valtera ģimenē ir jau otrais bērns. Abu vecākais dēls pasaulē nāca pagājušā gada 18.aprīlī. Sandim Valteram ir arī 12 gadus veca meita no iepriekšējās laulības ar Katrīnu Valteri.

Kaurāte, kas vēl nesen lepojās ar veiksmīgu modeles karjeru Ņujorkā, nu kļuvusi par pilna laika māmiņu. Jau pēc pirmās atvases piedzimšanas viņa medijiem apstiprināja, ka savas profesionālās ambīcijas uz laiku likusi pie malas. Otrā bērna gaidīšanas laiku viņa vadīja mierīgi un no saviesīgu pasākumu apmeklēšanas atteicās. Par pirmo grūtniecību modele atklāti paziņoja sociālajos tīklos, bet šoreiz vecāki priecīgo notikumu nolēma paturēt noslēpumā, raksta «PDz».

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu