Grāmata: «Ģeniālie gēni» (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Lietusdārzs» izdevis Dausona Čērča (Dawson Church) darbu «Ģeniālie gēni» («The Genie in Your Genes»), kurā sniedz zinātniskus pierādījumus, ka cilvēka prāta stāvoklis un apkārtējā vide var pārrakstīt iedzimto ģenētisko kodu, informē izdevniecībā. Grāmata «Ģeniālie gēni» 2009. gadā tika atzīta par labāko veselības medicīnas sasniegumiem veltīto darbu.

Turpinot to pētījumu virzienu, kuru šūnu biologs Brūss Liptons iesācis savā grāmatā «Ticības bioloģija», Dausons Čērčs darbā «Ģeniālie gēni» sniedz zinātniskus pierādījumus, ka cilvēka prāta stāvoklis un apkārtējā vide var pārrakstīt iedzimto ģenētisko kodu. Autors piemēro jaunākos epiģenētikas sasniegumus medicīnas nozarei. Viņš ir viens no pasaulē atzītākajiem epiģenētikas celmlaužiem, kura pētījumi aizsākuši īstu revolūciju medicīnā.

«Ģeniālie gēni»
«Ģeniālie gēni» Foto: publicitātes

Dausons Čērčs pierāda, ka mēs spējam kontrolēt savu DNS, jo tā ir atkarīga ne vien no ārējās vides ietekmēm, bet arī mūsu uzskatiem, emocijām un pārdzīvojumiem. Viņa enerģijas dziedināšanas tehnikas tiek uzskatītas par mūsdienu progresīvāko terapeitisko pieeju veselības aprūpē. Savā praksē un pētījumos autors ir pierādījis, ka enerģijas psiholoģija un medicīna spēj palīdzēt miljoniem cilvēku visā pasaulē. Grāmatā «Ģeniālie gēni» izmantotas daudzas slimību vēstures un pārliecinoši atklāts, ka jaunā epiģenētiskā medicīna spēj ārstēt neskaitāmas hroniskas slimības un traucējošus psiholoģiskos stāvokļus. Dausons Čērčs apliecina, ka gēni patiešām nenosaka mūsu likteni.

www.dawsonchurch.com

No angļu valodas tulkojusi Dace Vanaga.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu