Iznācis «Veto Magazine» 22. numurs (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Iznācis «Veto Magazine» 22. numurs. Jaunākajā numurā ir raksti par frīdžeza stūrakmeni Albertu Aileru un par lietuviešu kinorežisoru un filmētāju Jonu Meku, kā arī intervijas ar arhitekti, žurnālisti un dizainveikaliņa «Lukabuka» saimnieci Ievu Zībārti, ar grupas «DaGamba» čellistu Valteru Pūci un ar somu grupas «Deep Insight» mūziķiem, informē Ainārs Rūsiņš, «Veto Magazine» projektu vadītājs.

Šoreiz numura tēmas rakstos aplūkots slavas fenomens. Raksts «Sirmgalvjiem vietas ir!» vēsta par senioru klases motobraucējiem, kas tiecas kāpt uz goda pjedestāla, Losandželosas šovbiznesa vidē strādājošās Žanetes Skarules rakstā lasāmi Holivudas veiksmju un neveiksmju stāsti, savukārt mūziķis Didzis Bordo atceras, kā nejauši kļuvis par Vjentnamas superzvaigzni un kādēļ nolēmis atgriezties mājās.

Numura vizuālo seju - attēlus, ko veido spēles ar magnētisko lauku, kas pievelk un atgrūž gluži kā popularitāte, - veidojis mākslinieks Kirils Kirasirovs. Modes lapaspuses šoreiz ir veidojusi fotogrāfe Evita Goze un stiliste Laura Šilinska.

Joprojām ir iespēja iegādāties žurnāla abonementu uz vairākiem «Veto Magazine» 2012. gada numuriem. To iespējams izdarīt, rakstot uz abonesana@vetomagazine.lv.

Žurnāls tapis ar Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstu.

«Veto Magazine» var iegādāties visos «Narvesen» un «Plus Punkts» veikalos, lielākajās «Jānis Roze» grāmatnīcās un «LukaBuka», «Rimi» hipermārketos, galerijā «Istaba», bārā/kafejnīcā «Vieta», «Sviestmaižu studija», apavu un aksesuāru veikalos «Bang Bang» un «Boards.lv».

«Veto Magazine» 22.numurs
«Veto Magazine» 22.numurs Foto: publicitātes
Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu