Anmary romantiskas attiecības ar producentu Dinsbergu (111)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Mājās Latvijā no Baku Azerbaidžānā ar aviokompānijas «Turkish Airlines» lidmašīnu atgriezusies starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa dalībniece Anmary jeb Linda Amantova un Latvijas delegācija, tostarp arī no amata aizgājušais Eirovīzijas producents Aigars Dinsbergs, kuram ar dziedātāju Anmary izveidojušās īpaši romantiskas attiecības.

Eirovīzijas nacionālā dziesmu konkursa producents Aigars Dinsbergs dziedātājai Anmary jeb Lindai Amantovai bija viens no stiprākajiem atbalstītājiem Eirovīzijas dziesmu konkursa laikā Baku. Latvijas delegācija Baku uzturējās nepilnu mēnesi. Aigars Dinsbergs bija līdzās Anmary un aizstāvēja daiļo latviešu dziedātāju gan no negatīvajām preses publikācijām, gan citiem komentāriem, kurus Anmary vajadzēja uzklausīt.

Kamēr Latvijas ziņu portāli centās mest akmeņus Anmary virzienā, kritizējot viņas priekšnesumu, lai gan dziedātāja pati jau neveidoja savu priekšnesumu, Anmary apmeklēja Baku korporatīvās ballītes, tādējādi kļūstot Baku par mīlētu un pieprasītu dziedātāju. Laiks Baku paskrēja nemanot, esot kopā gan priekos, gan bēdās Anmary un Aigara Dinsberga starpā izveidojās arī romantiskas attiecības.

Komentāri (111)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu