Hjū Lorijs ir dārgākais TV seriālu aktieris (20)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Britu aktieris Hjū Lorijs (Hugh Laurie), kas spēlē galveno lomu godalgotajā seriālā "House" ("Doktors Hauss"), ir visdārgākais televīzijas drāmu aktieris - par vienu epizodi viņš saņem 400 000 ASV dolāru (219 000 latu).

Lorijam seko Mariška Hārgiteja un Kristofers Melonijs no detektīvdrāmas "Law & Order: Special Victims Unit". Viņi par vienu epizodi saņem 395 000 ASV dolāru.

Trešais dārgākais televīzijas aktieris ir Deivids Karuzo no "C.S.I. Maiami" - seriāla veidotāji viņam maksā 375 000 dolāru par epizodi.

Iepriekš labāk apmaksātais televīzijas drāmu aktieris bija Kīfers Sazerlends, kas par katru seriāla "24" epizodi saņēma 420 000 dolāru. Tomēr šā gada pavasarī seriālu pārtrauca demonstrēt.

Tiesa, Hjū Lorijs joprojām ne tuvu nav dārgākais televīzijas aktieris visos seriālu žanros, jo amerikāņu zvaigzne Čārlijs Šīns par vienu epizodi komēdijā "Two and a Half Men" ("Divarpus vīri") saņem 1,25 miljonus ASV dolāru.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu