«Eirovīzijas» dalībnieks no «Litesound» stipri līdzīgs Zlidnim (57)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Otrais Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfināls daudziem šā pasākuma pastāvīgajiem vērotājiem likās spēcīgāks par pirmo. Turklāt latviešu vērīgākie Eirovīzijas vērotāji piefiksējuši, ka baltkrievu puišu grupas «Litesound» solists un pašmāju dziedātājs Kaspars Zlidnis līdzīgi kā divas ūdens lāses.

Ar piekto kārtas numuru uz iespaidīgās Baku arēnas «Crystal hall» skatuves Eirovīzijas otrajā pusfinālā uzstājās puišu grupa «Litesound». «Baltkrieviem izdevās parādīt īstu spēkavīru dvēseli, brīdi pat likās, ka pašmāju dziedātājs Kaspars Zlidnis ir uz skatuves. Tādi pusbruņinieki ar «Korn» skatuviskā šova elementiem. Interesanti,» sarunā ar Sejām atklāja viena no Latvijas šovbiznesa pārstāvēm.

Viņa atzīst, ka visspēcīgāko iespaidu atstājusi Zviedrijas dziedātāja Lorēna. «Vienkāršs priekšnesums, saprotams. Dejotājs vietā, efekts ar sniegu tāpat. Ir vienkāršas lietas, kuras uzrunā, un tas bija šajā priekšnesumā. Patīkami pārsteidza igauņi un lietuvieši. Labs dziedājums, uzrunājošs priekšnesums, kur nav nekā lieka, ir tikai un vienīgi dziedātājs un skatuve, bet abi kaimiņvalstu skatuves mākslinieki izskatījās organiski uz tās. Balkānu valstis šajā pusfinālā nebija uzbāzīgas. Arī Slovēnija ar savu metālu likās tieši vietā. Norvēģu dziedātājam kaut kā tomēr pietrūka.

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Serbijai fantastiska dziesma, labs balss materiāls. Daudz nacionālo instrumentu tika izmantots priekšnesumā. Savukārt Maķedonija atgādināja astoņdesmito gadu roku. Nīderlande likās nesaprotama, bērnišķīga, bet par to jau arī bija dziesma. Vakarkleita un indiāņu galvasrota skaidri parādīja, ka šajā priekšnesumā nav kārtībā kaut kas ar stilu. Maltai izdevās joku pilns priekšnesums ar puišiem.

Portugāle neuzrunāja vispār. Ukraina bija krāšņa, ko paspilgtināja dejotāju priekšnesums. Bulgārijas priekšnesumā Sofija atgādināja lelli, kura dzied uz fonogrammas. Ieraugot uz skatuves Slovēnijas dziedātāju Evu Boto, radās jautājums, vai solistei patiešām ir 16 gadu? Laba, ļoti specifiska un spēcīga balss. Horvātijas uznācienu nesapratu. Gruzijas pārstāvis bija pārsteidzoši blonds, un viņš ir četru oktāvu balss īpašnieks. Turcijas pārstāvja priekšnesums atgādināja mūziklu. Balss neatbilda vizuālajam tēlam. Tāda skumja vilšanās. Dejotāji un tērpi gan bija labi. Igaunijas solists Otto Leplands ir tīrs un sirsnīgs dziedātājs un uz skatuves atklāja patiesas emocijas. Viņš skatītājiem no sirds izdziedāja tīru un skaidru vēstījumu. Slovākija parādīja īstu hārdroku, puiša balss atbilstoša, tāpat kā tēls.

Norvēģijas pārstāvis nebija labāks par pagājušā gada pārstāvi Ēriku Sādi. Savukārt Bosnijas-Hercegovinas priekšnesumā redzēju tikai skaistu kleitu un burvīgu blondīni. Lietuvietis bija interesants, tomēr igaunis ir labāks,» pārdomās par redzēto pusfinālā dalās Seju sarunbiedre no Latvijas šovbiznesa aprindām.

Viņa atklāj, ka šogad šajā dziesmu konkursā ir jāuzvar Zviedrijas pārstāvei Lorēnai. «Viņas priekšnesumā viss bija perfekti. Tā ir uzvarētājdziesma. Tā tam ir jābūt,» viņa piebilst.

Komentāri (57)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu