Šārona Stouna iesūdzēta tiesā (2)

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktrises Šāronas Stounas bērnu bijusī aukle trešdien iesniegusi prasību pret kādreizējo darba devēju par diskrimināciju viņas filipīniešu izcelsmes dēļ.

Erlinda Elemena norādīja, ka Stouna pēdējos aukles darba mēnešos ņirgājusies par viņas akcentu, reliģiju un citiem filipīniešu kultūras aspektiem.

Elemena strādāja Stounas labā vairāk nekā četrus gadus. Viņa kļuva par galveno auklīti un dzīvoja aktrises mājā, taču tika atlaista, kad Stouna uzzināja, ka darbiniecei tiek maksāts par virsstundu darbu.

Foto: AP/Scanpix

Aktrises grāmatveži piešķīra papildu samaksu tāpēc, ka aukle strādāja arī atvaļinājuma un brīvdienu laikā. Lietas materiālos teikts, ka Stounas mājoklī Elemenai bijis liegts lasīt Bībeli.

Erotiskā trillera «Basic Instinct» («Pamatinstinkts») zvaigznes pārstāvis Pols Blohs Elemenu nodēvēja par neapmierinātu bijušo darbinieci, kura pēc atlaišanas pirms aptuveni 15 mēnešiem pieprasījusi kompensāciju.

«Tagad viņa meklē citu iespēju tikt pie naudas,» teikts Bloha paziņojumā. «Šī ir nenozīmīga lieta, kuras pamatā ir izdomāti un safabricēti apgalvojumi. Šārona Stouna tiesā tiks pilnīgi attaisnota.»

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu