Alus festivāls, Brīnumskapis u.c. brīvdienu ceļvedī (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā nedēļas nogalē notiks vesela gūzma dažādu kultūras pasākumu. Kas īpaši priecē, tad ļoti dažādās Latvijas vietās. Rīga slīgs alus festivāla putās, Siguldā novada svētku ietvaros notiks lielisks festivāls bērniem ar «Brīnumskapja» jaunās programmas prezentēšanu tajā, Liepājā jau desmito reizi norisināsies tradicionālās kultūras festivāls «Līvas ciems»... Laipni lūgts TVNET izklaides un kultūras nedēļas nogales ceļvedī!

PASĀKUMI

«Latviabeerfest»

25. un 26. maijā no plkst. 10 līdz 23 un 27. maijā no plkst. 10 līdz 22 Vērmanes dārzā norisināsies 2. starptautiskais alus festivāls «Latviabeerfest».

Foto: TVNET

Ieejas maksa – Ls 1.

«Bērnu pasaule 2012»

Foto: publicitātes

Ieejas maksa – Ls 3.

Siguldas novada svētki

Foto: publicitātes

26. maijā Svētku laukumā radošo kolektīvu koncertā uz lielās skatuves uzstāsies visu pirmskolas iestāžu dziedošie un dejojošie bērni koncertprogrammā «Maziņš esmu es», bet skolu pašdarbības kolektīvi dziedās un dejos koncertā «Tā mēs dzīvojam». Kā vienmēr īpaši tiek veidots noslēguma koncerts. Svētku laukumā būs uzstādīta arī «Baltic Shorts» īsfilmu telts «Ar filmu par dzīvi». Pirms filmu demonstrēšanas svētku apmeklētājiem būs iesēja uz telts sienām veidot, izpaust savu izpratni par dzīvi un filmām – veidot savu filmu gleznu. Tradicionālais Siguldas novada svētku gājiens notiks 26. maijā plkst. 19.

Ģimenēm šogad īpašs piedāvājums ir 27. maijā notiekošais festivāls bērniem «Izlaidums Brīnumskapī», kura ietvaros notiks trīs koncerti: Siguldas un Latvijas bērnu koncerts (plkst. 13), «Brīnumskapja» jaunās programmas «Actiņas, austiņas» prezentēšana (15) un Latvijā populāru mūziķu uzstāšanās, dziedot bērnu dziesmas (17).

Plašāka informācija Siguldas novada mājaslapā (sk. raksta resursus).

Ieeja bez maksas, izņemot pasākumus «Alternatīvais flīģelis» un «Izlaidums Brīnumskapī», uz kuriem biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs vai bilesuparadize.lv.

Jelgavas pilsētas svētki

Foto: publicitātes

26. maijā no plkst. 9 Hercoga Jēkaba laukumā notiks tradicionālā Amatu diena, kas pulcēs simtiem amatnieku un mācekļu, demonstrējot savu arodu māku un aicinot ikvienu pašam izmēģināt roku dažādās radošās darbnīcās. Līdztekus amatnieku parādei notiks Jelgavas kolektīvu koncerts, bet plkst. 12 - programma bērniem ar postfolkloras grupas «Iļģi» dziesmām, Rīgas danču kluba rotaļām un dejām. Tāpat no plkst. 12 Jelgavas pils pagalmā notiks bērnu un jauniešu folkloras kopu festivāla - konkursa «Pulkā eimu, pulkā teku» atklāšanas koncerts. Zemgales Olimpiskajā centrā plkst. 15 notiks pūtēju orķestru festivāla noslēguma koncerts, bet laureātu koncerts norisināsies plkst. 17.30 Vēstures un mākslas muzejā. Plkst. 18 Zemgales Olimpiskā centra stadionā ap 1000 dalībnieku no labākajiem Rīgas, Jelgavas pilsētas un novada deju kolektīviem izdejos «Mīlestības vēstules Jelgavai» speciāli pilsētas svētkiem iestudētā deju lieluzvedumā. Plkst. 20 Uzvaras parkā sāksies «Retro koncerts un Latviešu estrādes zaļumballe »Vintage« stilā», kurā uzstāsies muzikālās apvienība «Neaizmirstulītes».

27. maijā plkst. 16 Jelgavas kultūras namā būs speciāli Jelgavas pilsētas svētkiem izveidota koncertprogramma Aigara Meri vadībā. Svētku noslēgumā skanēs Kārļa Lāča «Rhytm Drive» un «Mirkļa izvēles vilinājums». Piedalīsies Jelgavas Kamerorķestris un Jelgavas Bigbends. Plašāka informācija Jelgavas mājaslapā (sk. raksta resursus).

Ieejas maksa 25. maija koncertā – Ls 1, 27. maija koncertā - Ls 2, bet uz lieluzvedumu «Mīlestības vēstules Jelgavai» un 26. maija vakara pasākumu Uzvaras parkā biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs vai bilesuparadize.lv. Citur ieeja bez maksas.

Salaspils novada svētki

Foto: publicitātes

Ieeja bez maksas.

Miera ielas Vasarsvētki

Foto: TVNET

Ieeja bez maksas.

Pārdaugavas svētki

Foto: publicitātes

Ieeja bez maksas.

Jūrmalas vasaras kūrortsezonas atklāšana

Foto: publicitātes

Ieeja bez maksas.

«Līvas ciems» Liepājā

"Auļi"
"Auļi" Foto: TVNET

Ieeja bez maksas.

Viduslaiku diena Cēsīs

Foto: publicitātes

Ieejas maksa – Ls 2.

Tautas mākslas festivāls «Augšdaugava 2012» Daugavpilī

Foto: publicitātes

Ieeja bez maksas.

Vikingu dienas Grobiņā

Foto: publicitātes

Ieeja bez maksas.

Alūksnes novada svētki

Foto: publicitātes

Ieeja bez maksas.

Rīgas bērnu mini velomaratons

Foto: publicitātes

Apmeklētājiem ieeja bez maksas.

Vasarsvētki Bīriņu pilī

Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs vai bilesuparadize.lv.

KONCERTI

Armands Siliņš un «Undertango»

Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs vai bilesuparadize.lv.

«Zem treju loku varavīkšņu tilta»

Foto: publicitātes

Ieeja bez maksas.

«OKartes skatuves» koncerts

Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs vai bilesuparadize.lv.

Liepājas simfoniskais orķestris

Aleksandrs Antoņenko
Aleksandrs Antoņenko Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs vai bilesuparadize.lv.

Labdarības koncerts «Laiks pulkstenim»

Renārs Kaupers
Renārs Kaupers Foto: publicitātes

Ieeja par ziedojumiem.

PIRMIZRĀDES UN VIESIZRĀDES

«Man patika dedzināt»

Lauris Gundars
Lauris Gundars Foto: LETA

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs vai bilesuparadize.lv.

«Jūlijas jaunkundze»

Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs vai bilesuparadize.lv.

«Dāmu paradīze» Rīgā

Foto: TVNET

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs vai bilesuparadize.lv.

RĪGAS KLUBOS UN KROGOS

«Alā» (Smilšu 16) 25. maijā plkst. 21 uzstāsies «Folkvakars».

«Aptiekā» (Mazā Miesnieku 1) 26. maijā spēlēs DJ Presīte, bet 27. maijā plkst. 20 notiks pasākums «Mēnešreize», kurā uzstāsies «Alis P».

«Artelī» (Blaumaņa 32) 26. maijā plkst. 23 «Latviabeerfest» āfterpārtijas ietvaros uzstāsies «Latvian Blues Band», bet 27. maijā plkst. 18 «DaGamba».

«Bubamara» (Audēju 8) 25. maijā plkst. 22 uzstāsies «Baltic Beach Band» un spēlēs DJ Ma.Be., bet 26. maijā plkst. 22 uzstāsies igauņu rokgrupa «Pööloy Gläänz».

«Coco Loco» (Pēterbaznīcas 17) 25. maijā notiks vasaras terases atklāšanas pasākums, kurā plkst. 21 uzstāsies «Voiceks voiska» dalībnieku jaunā grupa «Deskalighters» un plkst. 22.30 Kaspara Bindemaņa grupa «Los Masculinos y las Femininas», kā arī spēlēs DJ Dub:ra, bet 26. maijā Mixmaster Raitis.

«Četros baltos kreklos» (Vecpilsētas 12) 25. maijā plkst. 23 uzstāsies «Klaidonis» un spēlēs DJ Andis Miezītis, bet 26. maijā DJ Madara.

«Depo» (Vaļņu 32) 25. maijā plkst. 22 uzstāsies «Baložu pilni pagalmi» un «Abraham's Cafe» (klezmer; Igaunija), kā arī spēlēs DJ Guntis, bet 26. maijā plkst. 22 uzstāsies metālmūzikas grupas «Fortid» (Norvēģija), «Antagonist Zero» (Somija) un «Sound Machinery», kā arī spēlēs DJ Mārtiņš.

«I Love You» (Aldaru 9) 25. maijā spēlēs DJ Dace Volfa, bet 26. maijā DJ Artis Lazdāns.

«Latvijas 1. Rokkafejnīcā – Reiterna namā» (Mārstaļu 2/4) 25. maijā plkst. 23 uzstāsies «Jammee Band», bet 26. maijā spēlēs DJ Susis.

LMA Studentu klubā (Raiņa 23) 25. maijā plkst. 23 notiks grupas «Dzelzs vilks» 20 gadu jubilejas tūres noslēguma koncerts.

«Ļeņingrad» (Kalēju 54) 25. maijā spēlēs DJ Susis, bet 26. maijā plkst. 21 uzstāsies Česters (Lielbritānija) un spēlēs DJ Ma.Be..

«Melnajā piektdienā» (Brīvības 193c) 25. maijā plkst. 22 notiks pasākums «Black Friday's Rock Battle», kurā piedalīsies «Zenith», «Last Train», «Varat» un «Pyro Trees», bet 26. maijā plkst. 20 uzstāsies «Heaven Grey», «Sovvaļnīks», «Free at Last» (Krievija) un «Pekla» (Lietuva).

«Merlin» (Maskavas 4) 25. maijā plkst. 20 ar franču dziesmu programmu uzstāsies grupa «Crème brûlée», bet 26. maijā plkst. 20 ģitārists Andris Grīnbergs.

«Nabaklab» (Z. A. Meierovica 12) 25. maijā plkst. 21 notiks pasākums ««Laba daba» gaidīšanas svētki», kurā uzstāsies «Otava Yo» (folk-punk; Krievija) un «Band Mango», kā arī spēlēs DJ duets «Baltic Balkan» (Lietuva), bet 26. maijā plkst. 20 notiks pasākums «Space & Bliss», kurā uzstāsies «S&T Syndicate», «Electrate», «Free Wind Ensemble» (Igaunija), «One New Message!» un «O.K.», Jan un Skoptr, kā arī spēlēs dīdžeji Juri Konradi, Edex Lee un Sound Meccano.

«Pie Labvēlīgā tipa» (Raiņa 21) 25. maijā plkst. 21 notiks pasākums «LU SP sporta spēļu pre-party», kurā spēlēs DJ Jax, bet 26. maijā notiks pasākums «Puķu nakts», kurā arīdzan spēlēs DJ Jax.

«Pulkvedim neviens neraksta» (Peldu 26/28) 25. maijā spēlēs DJ Egons Reiters un Mixmaster Raitis, bet 26. maijā DJ Lady Krii un Mixmaster AG.

«Ribs & Rock» (Grēcinieku 8) 25. maijā plkst. 21 uzstāsies «Mitrokhin's Band», bet 26. maijā plkst. 21 «Bite's Blues Band».

«Steiku haosā» (Audēju 2) 25. maijā plkst. 21 uzstāsies Marčello, bet 26. maijā plkst. 21 Valdis Indrišonoks.

«Steiku haosā» (Meistaru 25) 25. maijā plkst. 21 uzstāsies Valdis Indrišonoks, bet 26. maijā plkst. 21 Marčello.

«Ziggy» (Maskavas 12/2) 25. maijā plkst. 21 uzstāsies «Brutal Enlightenment», «Breaking the Waves», «Dirty Lane» un «Scent of Blood», bet 26. maijā plkst. 21 «Sleepless Hill» un «The Bloody Heels».

JAUNUMI RĪGAS KINOTEĀTROS

Foto: publicitātes

«Multikino» (Mūkusalas 71) no 25. maija sāks demonstrēt filmu «Vīri melnā 3».

«Cinamon» (Brīvības 372) no 25. maija sāks demonstrēt filmas «Vīri melnā 3» un «Černobiļas dienasgrāmatas».

«Splendid Palace» (Elizabetes 61) 26. maijā plkst. 13 tiks demonstrēta pašmāju animācijas filmu izlase bērniem, bet 27. maijā plkst. 13 somu 2010. gada animācijas filma bērniem «Mumini. Komēta nāk!».

PAR VĒL CITĀM IZKLAIDES IESPĒJĀM VAR UZZINĀT TVNET PASĀKUMU AFIŠĀ UN NOTIKUMU SADAĻĀ. IKVIENS AICINĀTS KOMENTĀROS IETEIKT VĒL KĀDU PASĀKUMU, KONCERTU VAI IZRĀDI ŠAJĀ NEDĒĻAS NOGALĒ!

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu