Anmary Baku tiekas ar ietekmīgiem cilvēkiem (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix, publicitātes foto

Lai arī Latvijas Eirovīzijas cerība - dziedātāja Anmary jeb Linda Amantova nekvalificējās Eirovīzijas dziesmu konkursa finālam, viņa šobrīd jūtas lieliski, no Baku ziņo «Seju» speciālkorespondente Santa Sergejeva. Katru dienu viņai ir kāda tikšanās ar ietekmīgiem cilvēkiem, turklāt šorīt jau Anmary paguvusi piedalīties vietējās Baku televīzijas sarunu šovā.

Zināms arī, ka Anmary Azerbaidžānas galvaspilsētā paliks līdz pat Eirovīzijas dziesmu konkursa finālam un mājās lidos 28. maijā

Anmary menedžere Inese Krūmiņa sarunā ar «Sejām» pastāstīja, ka tāpēc, ka dziedātāja nav iekļuvusi finālā, netiks mainīti viņas plāni un aktivitātes. Arī šovakar Anmary ir kāda oficiāla tikšanās.

Tikmēr pati Anmary izplatījusi paziņojumu, kurā pateicas visiem atbalstītājiem, savai radošajai komandai, Eirovīzijas delegācijas vadītājai Zitai Kaminskai un producentam Aigaram Dinsbergam.

«Paldies visiem, kas turēja īkšķus un bija kopā ar mani! Jūtos lepna par iespēju dziedāt uz lielās Eirovīzijas skatuves. Dziedātājam tas ir īpašs un nozīmīgs notikums, uzstāties tik plašas auditorijas priekšā. Es baudīju šīs trīs minūtes un esmu gandarīta par sniegumu, jo nodziedāju godam,» raksta Anmary. «Paldies manām bekvokāla meitenēm – Anitai Levšai, Annai Žukovai, Jeļenai Matulei un Līgai Robežniecei, kuru vokāli veidoja piesātinātu un krāšņu, dziesmas skanējumu. Galveno balvu iegūst tikai viens - tikai viena valsts ir uzvarētāja! Es jūtos godalgota! Un vislielāko pateicību izsaku Latvijas Televīzijai, kas organizēja visus Nacionālās atlases posmus, un nodrošināja mūsu valsts dalību Eirovīzijas konkursā.»

Atgādinām, ka Anmary dziedātā «Beautiful Song» nekvalificējās Eirovīzijas finālam. Finālā iekļuva Grieķijas, Kipras, Krievijas, Rumānijas, Moldovas, Dānijas, Albānijas, Islandes un Īrijas dziesmas.

Kurā vietā Latvija ierindojās savā pusfinālā, būs zināms tikai pēc 26.maija fināla, kad tiks atklāti visi balsojuma rezultāti.

Otrais Eirovīzijas pusfināls notiks 24.maijā, kad noskaidrosies pārējās desmit dziesmas, kuras startēs lielajā finālā 26.maijā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu