Millers: Anmary nespēja fiziski un emocionāli piepildīt skatuvi (101)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Eirovīzijas nacionālās atlases dalībnieču Samantas Tīnas un Elizabetes Zagorskas producents Juris Millers uzskata, ka Eirovīzijas pusfinālā galvenā problēma bija Latvijas pārstāves - dziedātājas Anmary nespēja fiziski un emocionāli piepildīt skatuvi. Komentārā portālam TVNET, viņš uzsver, ka skatuves priekšnesumam nebija stāsta - trūka sižeta, tā ievada, attīstības, kulminācijas un nobeiguma.

«Es nerunāju par lēkājošiem akrobātiem, bet gan par to, ka arī viena dziedātāja, ja tai piemīt harisma, spēj uzrunāt miljonus televīzijas skatītāju un aizraut desmitiem tūkstošus zālē sēdošo. To mēs redzējām arī vakar. Anmary priekšnesumā trūka galveno, ikvienam skatuves cilvēkam labi zināmo pamatelementu - skatuves priekšnesumam nebija stāsta - trūka sižeta, tā ievada, attīstības, kulminācijas un nobeiguma,» uzskata Millers.

Millers atzinīgus vārdus velta Anmary dziedājumam, taču kritizē dziedātājas radošo komandu.

«Meiteņu bezmērķīgo pastaigāšanos pa skatuvi par šovu nosaukt ir visai grūtu - lai piedod tā režisore Dace Pūce. Varbūt problēma bija arī tajā, ka Anmary pati nesaprata, kur viņa dodas, kāpēc viņa dodas un kā ir jāgatavojas šādam pasākumam, - ne velti viņas priekšnesums tika kritizēts no paša sākuma - neveiksmīga horeogrāfija, bezgaumīgi tērpi, daudzkārtēja koncepcijas maiņa - tas nedeva gaidāmo rezultātu. Tērpu izvēli šoreiz atturēšos komentēt -

to manā vietā izdarīja Vācijas fani, nosaucot šo priekšnesumu par «mājsaimnieču menopauzes šovu».»

«Viņas numuru veidojusī komanda ir pelnījusi pārmetumus - šķiet, tas tā arī turpināsies tik ilgi, kamēr Latvijas žūrija pakļausies ārzemnieku ieteikumiem (sūtiet blondīni - tas Azerbaidžānā patiks) un balstīsies uz ideju ierobežotībā augušas un izpausmes brīvības minimālismā skolotas «profesionāļu» paaudzes.»

Millers uzskata, ka piedalīšanās Eirovīzijā ir jāuztver kā iespējas došana attiecīgā brīža eksportspējīgākajam māksliniekam savas karjeras pilnveidošanai un jaunu kontaktu dibināšanai. Tas nav attiecināms uz Anmary.

«Baidos, ka Anmary (pēc vairāku gadu distancēšanās no skatuves) šobrīd nav ko piedāvāt starptautiskā arēnā - dziedošas blondīnes ar vidēji labu balsi un skaistām krūtīm ikvienai valstij ir pietiekamā daudzumā, un šis ir vēl viens neizmantoto iespēju gads.»


Atgādinām, ka Anmary dziedātā «Beautiful Song» nekvalificējās Eirovīzijas finālam. Finālā iekļuva Grieķijas, Kipras, Krievijas, Rumānijas, Moldovas, Dānijas, Albānijas, Islandes un Īrijas dziesmas.

Kurā vietā Latvija ierindojās savā pusfinālā, būs zināms tikai pēc 26.maija fināla, kad tiks atklāti visi balsojuma rezultāti.

Otrais Eirovīzijas pusfināls notiks 24.maijā, kad noskaidrosies pārējās desmit dziesmas, kuras startēs lielajā finālā 26.maijā.

Komentāri (101)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu