Bulis tiek pie puķēm un bučām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Aktieris Andris Bulis pirmdienas pēcpusdienā visus savus draugus bija aicinājis uz Arhitektu savienību, lai kopā nosvinētu sava otrā dzejoļu krājuma «Pieturas» klajā laišanu.

Pasākumā, kurā piedalījās arī aktiera dzīvesbiedre Ilze un dēlēns Markuss, brīvi varēja ierasties ikviens interesents, tādēļ pēc dažu dzejoļu nolasīšanas «vaininieks» tika pie puķu klēpjiem un bučām, ko viņam dāvināja ne tikai draugi un izdevniecības «Zvaigzne ABC» darbinieces, bet arī fanes. Viesu vidū manīja t/c «Spice» direktori Ivetu Lāci, bārmeņus brāļus Reizenbergus u.c. pazīstamus cilvēkus.

Andris Bulis ar dēlu Markusu
Andris Bulis ar dēlu Markusu Foto: Sejas.lv
Dažas fanes par godu grāmatas iznākšanai bija rūpīgi saposušās
Dažas fanes par godu grāmatas iznākšanai bija rūpīgi saposušās Foto: Sejas.lv

Tiesa, grāmatas atvēršanas svētki nenoritēja tā, kā bija ieplānoti: vispirms tika saņemta ziņa, ka ceļā no Talsiem uz Rīgu salūzuša autobusa dēļ aizkavējies mūziķis Toms Juhņevičs, kurš sarakstījis meditatīvu mūziku diskam, kas nāk pielikumā grāmatiņai, bet pēc tam atteicās darboties mikrofons.

Sveikt Andri Buli bija ieradusies žurnālu izdevniecības "Santa" galvenā redaktore Santa Anča un skaņu ierakstu studijas "Sound Systems" līdzīpašnieks Jānis Auzāns
Sveikt Andri Buli bija ieradusies žurnālu izdevniecības "Santa" galvenā redaktore Santa Anča un skaņu ierakstu studijas "Sound Systems" līdzīpašnieks Jānis Auzāns Foto: Sejas.lv

«Redzi, kā sanāk: ne vienmēr viss notiek tā, kā tu esi iedomājies. Taču acīmredzot tam šovakar tā vajadzēja notikt,» pēc svinīgās daļas pauda grāmatas autors, aicinot sanākušos viesus neizklīst, bet baudīt vīnu, meiteņu gatavotās uzkodas un pakavēties saviesīgās sarunās.

Skan dzejoļi no krājuma "Pieturas" autora lasījumā
Skan dzejoļi no krājuma "Pieturas" autora lasījumā Foto: Sejas.lv

Andris arī atklāja savu novērojumu - viņaprāt, cilvēki labprāt klausās dzejas lasījumus un latviešiem patīk dzeja. «Abi ar Tomu esam iecerējuši pabraukāt pa Latvijas pilsētu bibliotēkām un tikties ar lasītājiem. Es lasīšu, viņš spēlēs muzikālo pavadījumu. Ja arī tagad uz pasākumu atnāks pieci cilvēki, man gribētos ticēt, ka pēc gada uz šādu pasākumu varētu ierasties tik daudz cilvēku, ka viss būtu jārīko «Arēnā Rīga» un mūsu dēļ pārceltu hokeja spēli,» smej aktieris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu