Anmary neiekļūst Eirovīzijas finālā (1294)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Pašmāju dziedātāja Anmary jeb Linda Amantova otrdien, 22.maijā, startēja Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālā Azerbaidžānā, Baku un kopā ar citiem pretendentiem cīnījās par iekļūšanu lielajā Eirovīzijas finālā. Diemžēl Anmary dziedātā «Beautiful Song» nekvalificējās Eirovīzijas finālam.

(Papildināts ar Aigara Dinsberga komentāru)

Finālā iekļuva Grieķijas, Kipras, Krievijas, Rumānijas, Moldovas, Dānijas, Albānijas, Kipras, Islandes un Īrijas dziesmas.

Eirovīzijas producents Aigars Dinsbergs ar paveikto ir apmierināts: «Pēc labākās sirdsapziņas ir izdarīts liels darbs. Šis konkurss nav tikai sacensība konkurentu starpā, vispirms tas ir dziesmu konkurss, un šoreiz balsotāji ir diemžēl ir lēmuši tā. Anmary sevi ir lieliski parādījusi kā brīnišķīga vokāla īpašnieci un īpašas simpātijas izpelnījusies Kaukāza reģionā, un jau tagad saņēmusi uzaicinājumus koncertēt Azerbaidžānā.»

Atgādinām, ka Latvijai pirmajā pusfinālā bija jākonkurē ar Melnkalnes, Islandes, Grieķijas, Albānijas, Rumānijas, Šveices, Beļģijas, Somijas, Izraēlas, Sanmarīno, Kipras, Dānijas, Krievijas, Ungārijas, Austrijas, Moldovas un Īrijas pārstāvjiem.

Ups...
Ups... Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Par spilgtu priekšnesumu parūpējās Melnkalnes, Somijas un īpaši Krievijas pārstavji - folkloristes - «Buranovas večiņas» ar dziesmu «Party For Everybody».

Atgādinām, ka Latvijas pārstāvji pagājušā gada gada Eirovīzijas dziesmu konkursā «Musiqq» ar dziesmu «Angel in Disguise» otrajā pusfinālā pēc žūrijas un skatītāju vērtējuma ierindojās 17.vietā un arī nekvalificējās Eirovīzijas finālam.

Starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss notiek no 22. līdz 26. maijam Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku.

Šogad konkursa finālu komentēs Valters Frīdenbergs un Kārlis Būmeisters, bet Latvijas balsojuma rezultātus paziņos Valters Frīdenbergs.

Bez piedalīšanās pusfinālos automātiski finālā startēs Vācija, Francija, Lielbritānija, Spānija, Itālija un Azerbaidžāna.

Komentāri (1294)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu