Anmary uzdzied Krievijas ballītē (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku milzīgajā «Crystal Hall» arēnā norisināsies starptautiskā «Eirovīzijas» dziesmu konkursa pirmais pusfināls, kurā izskanēs 18 dziesmas. Visu dienu tā dalībnieki, arī pašmāju dziedātāja Anmary jeb Linda Amantova pavada, mēģinot savus priekšnesumus, pucējoties un gatavojoties vakara uznācienam.

Latvijas delegācija Baku ieradās jau nedēļu pirms Eirovīzijas atklāšanas un apmetās viesnīcā «Park Inn». Pāris dienas pirms pusfināla Anmary viesojās ballītē, kas tika rīkota par godu Krievijas folkloristēm - «Buranovas večiņām». Anmary pat kāpa uz skatuves un nodziedāja pāris dziesmas ballītē, uz kuru bija ieradušies īpaši smalki viesi – ietekmīgi oligarhi un mūziķi no Krievijas šovbzinesa aprindām.


Dienu pirms pirmā Eirovīzijas pusfināla notika ģenerālmēģinājums, kurā savu priekšnesumu starptautiskajai žūrijai atrādīja arī Anmary. Viņas skatuves priekšnesuma autore ir Dace Pūce. Anmary jau atrādījusi ne tikai priekšnesumu, kura laikā uz skatuves ir kopā ar fona vokālistēm, bet arī jauno kleitu, ar kuru uzstāsies pusfinālā. Tā kā zilā ir Anmary mīļākā krāsa, arī dziedātājas Eirovīzijas skatuves tērpu latviešu modes māksliniece Indra Salceviča darinājusi no zila zīda. Eirovīzijas pirmā pusfināla ģenerālmēģinājumā visskaļākās ovācijas izpelnījās sirmmāmuļas, Krievijas folkloristes «Buranovas večiņas», kas, dziedot «Party For Everybody», sastājušās ap krāsni, kas ir priekšnesuma stila elements. Ar īpaši skanīgu vokālu, izpildot dziesmu «Suus», izcēlās soliste no Albānijas.

Iespaidīgs šovs ir īru dvīņiem «Jedward», kuri šogad Eirovīzijā piedalās jau otro gadu pēc kārtas. Abi dvīņi ietur savu stilu. Šoreiz uz skatuves viņi demonstrē atraktīvu šovu, met salto un dziesmas beigās dejo strūklakā, tādēļ skatuvi viņi pamet pilnībā izmirkuši.

Iespaidīgs šovs ir īru dvīņiem «Jedward», kuri šogad Eirovīzijā piedalās jau otro gadu pēc kārtas
Iespaidīgs šovs ir īru dvīņiem «Jedward», kuri šogad Eirovīzijā piedalās jau otro gadu pēc kārtas Foto: Publicitātes foto

Sarunā ar TVNET Anmary atklāj, ka pirms pusfināla, kuram līdzi sekos visa Eiropa, viņa ir brīnišķīgā noskaņojumā, pat neraugoties uz to, ka ir nogurums. Savukārt «Eirovīzijas» nacionālās atlases producents Aigars Dinsbergs atklāj, ka Anmary ir neliels pozitīvs satraukums pirms vakarā notiekošā pusfināla, taču

dziedātāja ir pārliecināta par saviem spēkiem un šovakar uz skatuves izdarīs visu pēc labākās sirdsapziņas.

22. maijā pulksten 22 Latvijas televīzija tiešraidē translēs starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmo pusfinālu, kurā ar ceturto kārtas numuru startēs arī pašmāju dziedātāja Anmary.


Latvijai pirmajā pusfinālā būs jākonkurē ar Melnkalnes, Islandes, Grieķijas, Albānijas, Rumānijas, Šveices, Beļģijas, Somijas, Izraēlas, Sanmarīno, Kipras, Dānijas, Krievijas, Ungārijas, Austrijas, Moldovas un Īrijas pārstāvjiem.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu