Režisora Ivara Zviedra «Brīnumu paralēles» TV3 (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No jūnija sākuma visas vasaras garumā TV3 skatītājus sagaida maģiskas televīzijas filmas ar nosaukumu «Brīnumu paralēles». Režisors Ivars Zviedris ir iemūžinājis daudzus savdabīgus un neparastām spējām apveltītus cilvēkus visā Latvijā. Katrā filmas sērijā darbosies kāds gaišreģis, burvis vai šamanis.

TV3 skatītājiem «Brīnumu paralēļu» laikā būs iespēja iepazīt šos cilvēkus un uzzināt, kas ir viņos mājojošais brīnums. Skatītājiem nokļūt uz brīnumu paralēlēm palīdzēs Ēriks Palkavnieks, kurš labāk iepazīts kā TV3 raidījuma «Bez tabu» žurnālists.

Ticēt vai ne?!

Mentālists, šamaņi, reiki meistars, vārdotāji, zāļotāji, čakru skenētāja - šie ir tikai daži no visiem, kurus varēs sastapt režisora Ivara Zviedra veidotajās filmās. Visi šie ļaudis dzīvo tepat Latvijā un spēj to, ko citiem ērtāk saukt par brīnumu. Daži no šiem neparastajiem cilvēkiem gan saka, ka neko neparastu viņi nedarot, jo visu dāvājot daba, kas pati par sevi ir brīnums. Pašu TV3 skatītāju ziņā paliks - ticēt filmās redzētajam vai ne.

Foto: publicitātes

Viss ir ilūzija

Pirmajā tikšanās reizē būs ļauts sastapt leģendārā Volfa Mesinga skolnieku Maksimu Maksimovu, kurš nodarbojas ar mentālismu. Redzamākā no izpausmēm ir spēja ar prāta enerģijas palīdzību salocīt karotītes un redzēt aizsietām acīm. Jau netveramāka ir viņa spēja lasīt citu cilvēku domas. Vai tā ir ilūzija? Pats Maksims saka, ka viss ir ilūzija, arī viņš pats.

Brīnums mājo ikvienā

Režisors I.Zviedrs, kurš pavisam nesen ieguvis Lielā Kristapa godalgu, atklāj: «Pirms krustneši bija ienākuši mūsdienu Latvijas teritorijā, šī vieta tika uzskatīta par burvju tūrisma zemi. Zināšanas nekur nav zudušas, un domāju, ka ikvienā no mums slēpjas kas īpašs. Varbūt var teikt, ka burvji ir Latvijas Nokia?! Ar filmām vēlos likt katram cilvēkam brīnīties un atrast brīnumu sevī pašā!»

Skatieties maģiskās filmas «Brīnumu paralēles» no 6.jūnija ik trešdienu 22:10 TV3!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu