"Krēsla" dominē "Teen Choice" ceremonijā (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pusaudžu iemīļotā vampīrfilma "Twilight" ("Krēsla") svētdien notikušajā "Teen Choice Awards" apbalvošanas ceremonijā saņēmusi balvas 12 kategorijās, tostarp kā labākā vasaras un fantāzijas filma, ziņo ārzemju prese.

Pārējās balvas filma saņēmusi, pateicoties tās zvaigznēm Robertam Petinsonam (Robert Pattinson), Kristenai Stjuartei (Kristen Stewart) un Teiloram Lotneram (Taylor Lautner), kā arī otrā plāna aktieriem Kelanam Latsam (Kellan Lutz), Ešlijai Grīnai un Reičelai Lefēvrai.

Roberts Petinsons šogad ticis pie balvas par savu aktierspēli arī citā filmā - viņš atzīts par labāko drāmas aktieri, pateicoties savam sniegumam filmā "Remember Me". Savukārt par labāko drāmas aktrisi atzīta Sandra Buloka, kas nospēlējusi galveno lomu filmā "The Blind Side". Viņa tikusi arī pie labākās romantiskās komēdijas aktrises titula par savu aktierspēli filmā "The Proposal" ("Bildinājums").

Mūzikas kategorijās vairākas balvas saņēma kanādiešu tīņu popzvaigzne Džastins Bībers (Justin Bieber), amerikāņu dziedātāja Lēdija Gāga (Lady Gaga), Eminems (Eminem), amerikāņu alternatīvā rokmūzikas grupa "Paramore", kā arī katri mūzikas zvaigzne Teilora Svifta.

Televīzijas kategorijās dominēja seriāli "The Vampire Diaries" un "Gossip Girl"

"Teen Choice Awards" balvas, ko nosaka fanu balsojums internetā, ik gadu tiek pasniegtas televīzijas, kino, mūzikas un sporta zvaigznēm. Kā ierasts, balvu pasniegšanas ceremonija, ko šogad vadīja amerikāņu popmūzikas zvaigzne Ketija Perija, tiks pārraidīta FOX televīzijā pirmdien astoņos vakarā pēc Ziemeļamerikas austrumu zonas laika.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu