"Krēslas" pēdējā filma uz ekrāniem 2012.gada nogalē (17)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

"Krēslas" franšīzes pēdējā filma "The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2" ("Rītausma. 2.daļa") kinoteātros nonāks 2012.gada nogalē, paziņoja kinokompānija "Summit Entertainment".

Kā ziņots iepriekš, ceturtā filma "The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1" ("Rītausma. 1.daļa") uz ekrāniem parādīsies nākamā gada 18.novembrī. Tagad kinostudija paziņojusi, ka franšīzes noslēguma filmas pirmizrāde būs 2012.gada 16.novembrī.

Abas filmas režisēs Bils Kondons, kas apbalvots ar ASV Kinoakadēmijas balvu par adaptēto scenāriju filmai "Gods and Monsters", ko viņš pats arī režisēja. Filmu scenāriju, gluži kā iepriekš, raksta Melisa Rozenberga, savukārt Kristena Stjuarte, Roberts Petinsons un Teilors Lotners atgriezīsies pie savām lomām.

Uzņemšana sāksies šoruden.

Franšīzes trešā daļa "The Twilight Saga: Eclipse" ("Aptumsums"), kas uz ekrāniem iznāca jūnija beigās, Ziemeļamerikā piecās nedēļās ieņēmusi vairāk nekā 288 miljonus ASV dolāru (154 miljonus latu), savukārt visā pasaulē - vairāk nekā pusmiljardu dolāru.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu