Toronto kinofestivāls nāk ar pirmizrādēm

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Septembrī norisināsies Toronto starptautiskais kinofestivāls, kurā savus jaunākos darbus rādīs tādi kinorežisori kā Roberts Redfords, Maikls Vinterbotoms, Fransuā Ozons (François Ozon) un citi, raksta Indiewire.com.

Kā ik gadu septembra vidū, kad kinoskatītāji sāk pagurt no tā saukto blokbāsteru piedāvājuma, Toronto kinofestivāls pārmaiņas pēc piedāvā izcilu neatkarīgo filmu izlasi - potenciālus "Oskara" balvas laureātus un augstas raudzes kino darbus.

35.Toronto Starptautiskajā kinofestivālā pirmizrādi piedzīvos Marka Romaneka (Mark Romanek) "Never Let Me Go", Bena Afleka (Ben Affleck) "The Town", Džona Kamerona Mičela (John Cameron Mitchell) "Rabbit Hole", Derena Aronofska (Darren Aronofsky) "Black Swan" un Roberta Redfords (Robert Redford) "The Conspirator".

Franču režisors Fransuā Ozons piedalīsies ar savu jaunāko filmu "Potiche", britu režisors Maiks Lī (Mike Leigh) ar filmu "Another Yaear", Alehandro Gonsaless Injaritu (Alejandro González Iñárritu) ar filmu "Biutiful", kurā galveno lomu tēlo Havjērs Bardems (Javier Bardem).

Tāpat pasaules pirmizrādi piedzīvos Maikla Vinterbotoma filma "The Trip", bet Ziemeļamerikas pirmizrāde paredzēta Džuliana Šnābela (Julian Schnabel) filmai "Miral" kā arī Vudija Alena (Woody Allen) filmai "You Will Meet a Tall Dark Stranger".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu