"Jaunais vilnis" beidzies - balvas sadalītas! (179)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestajā starptautiskā konkursa "Jaunais vilnis 2010" dienā notika dalībnieku apbalvošanas ceremonija, kurā pie balvām tika ne tikai pirmo vietu ieguvēji, bet arī skatītāju simpātijas.

Pirmo trīs vietu ieguvēji saņēma naudas prēmijas - 50 000 eiro (Sona Šahgeldjana no Armēnijas); 30 000 eiro (Tatjana Širko  no Ukrainas) un 20 000 eiro (Uku Suviste  no Igaunijas). Šogad pirmās balvas naudas fondu sponsorēja firma "airBaltic". Sona saņēma balvu arī no "Мегафон" - ekskluzīvu portatīvo datoru.

Visi dalībnieki, saņemot konkursa "Jaunais vilnis 2010" godalgas, izteica pateicību ne vien savām ģimenēm, bet arī konkursa režisoram Aleksandram Revzinam, kurš šajās dienās visiem esot iemantojis jau "otrā tēva" lomu.

Konkursa "Jaunais vilnis 2010" uzvarētāja - Sona Šahgeldjana no Armēnijas
Konkursa "Jaunais vilnis 2010" uzvarētāja - Sona Šahgeldjana no Armēnijas Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

"Liels paldies visiem! Paldies ģimenei, draugiem, visiem atbalstītājiem, kā arī mūsu "otrajam tēvam" - Revzinam! Paldies arī Raimondam Paulam un Igoram Krutojam par šo lielisko iespēju! Lai jums visiem veicas, es jūs visus mīlu!" saņemot pirmās vietas apbalvojumu, priecājās soliste no Armēnijas Sona Šahgeldjana.

Šovakar (1. augustā) tika pasniegta arī skatītāju simpātijas balva, kura šogad tika Krievijas dziedātājam Jegoram Sesarevam.

Noslēguma koncertā Jūrmalas pilsētas mērs Romualds Ražuks pasniedza Jūrmalas simpātijas balvas, kuras šogad bija divas: Hilai Ben David no Izraēlas un grupai "PeR" no Latvijas.

Arī TV kanāls MUZ TV pasniedza savu simpātijas balvu - pie 100 rotācijām un bezmaksas videoklipa filmēšanas iespējas tika grupa "Пающие трусы".

Grupa "Пающие трусы"
Grupa "Пающие трусы" Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Dāvanu no "Авторадио" ētera atbalstu saņēma - Tatjana Širko no Ukrainas.

Primadonnas, dziedātājas un bijušās konkursa mūzas Allas Pugačovas balva šogad netika pasniegta nevienam.

Komentāri (179)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu