Briļļainais īpatnis Zaicevs turpmāk mājos TV6 (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ko darīt, ja esi briļļains studentiņš, kurš iemīlējies pašā smukākajā meitenē visā augstskolā? Kā iekarot skaistules uzmanību, ja viņai pie sāniem ir turīgs smukulītis? Vai iespējams apvaldīt savu libido, ja tas pazudis un nav redzēts kopš sešu gadu vecuma? Un pats galvenais jautājums – kā izārstēt personības dalīšanos? Atbildes uz šiem jautājumiem atradīsiet seriālā «Zaicevs +1» no 24.maija ik ceturtdienu 21:00 kanālā TV6!

Saša Zaicevs ir Maskavas students, kurš līdzinās miljoniem citu savu vienaudžu, taču vienlaikus ļoti atšķiras. Saša nēsā brilles, izskatās pēc botāniķa un ir neglābjami iemīlējies savā studiju biedrenē Nastjā. Taču vēl Sašam ir personības dalīšanās. Saņemot triecienu pa galvu,

Saša pārvēršas Fjodorā, kurš ir aizdomīgi līdzīgs komiķim Mihailam Galustjanam (Михаил Галустян).

Fjodors atšķirībā no Sašas zina, kā piepildīt savas vēlēšanās – uzreiz un visas! Vienalga, vai tā būtu vēlme izlamāt kaimiņu, piecirst kursa biedrenei vai nozagt džipu. Saša nekad nekam tādam nesaņemtos un neuzdrīkstētos, ja vien viņā laiku pa laikam neatdzīvotos Fjodors. Viņš var visu!

Foto: publicitātes

Pubertātes nomocīts students

Seriāla režisors Maksims Pežemskis (Максима Пежемского) par Zaicevs +1: «Mēs esam uzņēmuši situācijas komēdiju par pubertātes nomocītu studentu, kurš aizkavējies savā attīstībā un patiesi ir seksuāli norūpējies.»

Galveno lomu (Saša Zaicevs) atveido jauns un talantīgs aktieris Filips Kotovs (Филипп Котов). Bet, kad Saša pārvēršas Fjodorā, viņu atveido Mihails Galustjans (Михаил Галустян). Pamēģināsim tikt sveikā bez psihiatra klātbūtnes?!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu