Ar jestru ballīti «Okartes» censoņi svin atvadas no šova

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ieviesuši tīrību un kārtību plašajā TV muzikālā realitātes šova «OKartes skatuve» dzīvoklī, sapakojuši koferos savas privātās lietas, šova fināla dalībnieki gaidīja ciemos no šova izbalsotos censoņus. Atvadu ballīte, kuras vadību bija uzņēmušies Sabīne Berezina un Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis, nerima līdz pirmajiem gaiļiem.

Vēlā vakara stundā LNT ēkas augšstāvā, kur četrus mēnešus diendienā dzīvoja šova «OKartes skatuve» dalībnieki, norisinājās atvadu ballīte. Uz to kuplā pulkā bija ieradušies arī izbalsotie šova dalībnieki. Ciemiņi dzīvoklī ieradās ar sarūpētu cienastu – našķiem, salātiem un citām uzkodām, kā arī stiprākiem dzērieniem. Ballītes saimnieces pienākumus pildīja Marta Ritova, kura viesus «OKartes skatuves» dzīvokļa virtuvē uzņēma, tērpusies pikantā minikleitā. Lai arī pati Marta sarunā ar Sejām atklāja, ka nav ievērojusi īpašu diētu, viesi izteica Martai komplimentus par lielisko figūru.

Atvadu ballītē neizpalika ļoti pikantas atrakcijas
Atvadu ballītē neizpalika ļoti pikantas atrakcijas Foto: TVNET

Kad šova dalībnieks Mārtiņš Ruskis bija nointervējis visus ciemiņus – bijušos «OKartes skatuves» dalībniekus, sākās atvadu ballīte. Par jestru izklaides programmu bija parūpējušies vakara vadītāji – Sabīne Berezina un Kašers.

Viena no atrakcijām bēdīgi beidzās kādreizējai šova dalībniecei Crystal, kura sevi dēvē arī par Kristīni Miljoni. Piedaloties ātrēšanas sacensībās, viņa aizrijās ar ēdiena kumosu.

Pirmo palīdzību jeb konsultāciju, kā rīkoties nepatīkamajā brīdī, jo sākotnēji Kristīnei bija grūtības pat elpot, sniedza «dziedošais ugunsdzēsējs» Jānis Buķelis, kurš zina, kā rīkoties ekstremālās situācijās. Par laimi, viss beidzās laimīgi un Kristīne ar tikpat lielu azartu piedalījās nākamajā atrakcijā, kurā vajadzēja ātrā tempā notiesāt banānu.

Šova dalībniece Crystal kādā no atrakcijām nevarēja norīt ēdiena kumosu, kā rezultātā radās pat problēmas ar elpu. Palīgā steidzās brašais glābējs Jānis Buķelis
Šova dalībniece Crystal kādā no atrakcijām nevarēja norīt ēdiena kumosu, kā rezultātā radās pat problēmas ar elpu. Palīgā steidzās brašais glābējs Jānis Buķelis Foto: TVNET

Aktīvākie ballētāji pavadīja visu nakti dziedot, ampelējoties un kavējoties atmiņās par četrus mēnešu ilgo šova maratonu, kura noslēgums - fināla un superfināla koncerts norisinājās Rīgas Centrāltirgus Nēģu paviljonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu