Miljonāriem "JV" kā biznesa darījumu centrs (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šogad starptautiskajā konkursā "Jaunais vilnis 2010" gaidāms liels pulks miljonāru, kuri ieradušies no Kazahstānas, Krievijas, Ukrainas, Šveices u.c. valstīm. Kā izrādās, mūsu uzņēmēji viesus aicinājuši šeit, lai apspriestu biznesa darījumus.

Kā laikrakstam "Diena" atklājis uzņēmējs, miljonārs un ikgadējais konkursa "JV" apmeklētājs Jūlijs Krūmiņš, šogad saviem viesiem VIP zonā rezervējis pat trīs galdiņus.

"Jaunais vilnis ir lieliska vieta, kur tikties ar saviem sadarbības partneriem, jo ikdienā konceptuālie jautājumi tiek risināti aģentu līmenī. 

Vienreiz gadā bez steigas tiekamies ar priekšniekiem pārrunāt globālas lietas

," atklāj miljonārs.

Krūmiņš arī uzsvēra, ka krievu humors Rietumeiropas cilvēkiem nav īsti saprotams, tāpēc "JV" ir vieta, kur tikties ar Austrumeiropas kaimiņiem.

Kā ziņo "Diena", "JV" par jaunu biznesa kontaktu dibināšanas vietu izvēlējusies arī miljonāre Irēna Pulkinena.

Arī valsts prezidenta padomnieks Vasilijs Meļnikovs VIP zonā rezervējis galdiņu 10 viesiem, jo arī viņš šo koncertu uzskata par lietišķu kontaktu dibināšanas vietu: "Šis konkurss ir lieliska iespēja investīciju piesaistīšanai!"

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu