LNT aicina veidot garāko Ziedu paklāju pasaulē (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šo sestdien, 24.jūlijā, pašā vasaras viducī jau no plkst. 10 rītā LNT un Ventspils pilsēta aicina ikvienu būt klāt, redzēt un piedalīties Latvijā garākā, iespaidīgākā un krāšņākā ziedu paklāja tapšanā, uzstādot jaunu Ginesa Pasaules rekordu.

Tiešraides dienas garumā

Tiešraides no pasākuma norises vietas LNT kanālā būs vērojamas visas dienas garumā jau no plkst. 10, informē Zane Pētersone, LNT pašreklāmas projektu vadītāja.

Šo sestdien visas dienas garumā gaidīsim ikvienu kopā ar ģimeni un bērniem Ventspilī, piedaloties garākā ziedu paklāja tapšanā un palīdzot pilsētai uzziedēt vēl krāšņāk!

Iebraucot Ventspilī vienmēr ir svētku sajūta, jo tās krāšņums liecina, ka pilsēta var lepni sevi saukt par Latvijas ziedu galvaspilsētu.

Ir patiess prieks par Ventspils apņēmību un grandiozajām ambīcijām, cenšoties pārspēt līdzšinējo ziedu paklāja rekordu Itālijā un ierakstīt Latvijas vārdu Ginesa rekordu grāmatā! Mēs, LNT, ārkārtīgi priecājamies par šo skaisto notikumu un iespēju tiešraidēs visas dienas garumā cilvēkiem visā Latvijā rādīt šo rekorda mēģinājumu," saka LNT radošais direktors Niks Volmārs.

Ventspilī visas dienas garumā darbosies 8 radošās darbnīcas bērniem, kurās no dabas materiāliem būs iespējams veidot dažādas rotaslietas, lukturīšus, rotaļlietas, darbosies dažādu mākslas priekšmetu, apģērbu un rotu tirdziņš, īpaši organizētā tirdziņā būs iespējams iegādāties produkciju, kas gatavota no dabas materiāliem, apmeklētājus izklaidēs cirka studija "Beztemata", būs apskatāmas mobilās pirtis, kubli un būs iespēja iepazīties ar visdažādākajām pirts lietām. Tiks kopīgi veidots mākslas darbs, ņemot talkā pirts slotas, norisināsies "Homo ecos:" projekts "Latvija - zaļākā valsts pasaulē". Darbosies "Latvijas zaļā punkta" Labo nodomu koks, un daudzas citas izklaides gan lieliem, gan maziem.

LNT aicina veidot garāko Ziedu paklāju pasaulē
LNT aicina veidot garāko Ziedu paklāju pasaulē Foto: publicitātes

Mūziķu koncerti

Visas dienas garumā ikvienu priecēs dažādu mūziķu uzstāšanās: "Lādezers", "Musiqq", "Čehols", "Just Stone", "Šmite, Kārkle, Cinkuss", "Roberts Gobziņš un Resnie putni", "Nils Īle un Afroambient", "El Mars", "100 baltas dvēseles", "Maddry", "Audience killers", "Trejdeviņi", "Dullīši", "Intro" un Ventspils Mūzikas vidusskolas audzēkņu kolektīvi un citi.

Garākā ziedu paklāja tapšana norisināsies visas dienas garumā līdz plkst.19, kad uz centrālās skatuves pie "Vecā Spīķera" notiks svinīgās uzrunas un rezultātu paziņošana. Noslēgumā uzstāsies grupa "The Classic Beatles" no Īrijas.

Lai Ginesa rekorda garākā ziedu paklāja uzstādīšanas mēģinājums tiktu pieņemts un apstiprināts, ir pieaicināti sabiedrībā zināmi, uzticami un neatkarīgi liecinieki, kuri nedrīkst būt iesaistīti Ginesa rekorda uzstādīšanas mēģinājuma organizēšanā, un viņu liecības būs ļoti svarīga informācija, lai Ginesa rekords tiktu apstiprināts. Neatkarīgie liecinieki būs: Valsts kontroliere Inguna Sudraba, komponists Raimonds Pauls, selekcionārs un dārznieks Aldonis Vēriņš, Latvijas Universitātes Botāniskā dārza direktore Anta Sparinska, maratoniste Jeļena Prokopčuka, kamaniņbraucējs un olimpiskās sudraba medaļas ieguvējs Andris Šics un viņa treneris Jānis Šics. Ventspilnieks un olimpiskās zelta medaļas ieguvējs šķēpmešanā Dainis Kūla, tēlnieki Gļebs Panteļējevs un Olga Šilova, Mākslas akadēmijas rektors Aleksejs Naumovs, Rīgas krievu teātra pārstāvji - direktors Eduards Cehovals un aktieris Jakovs Rafalsons, rakstnieki Ēriks Hānbergs un Andris Kolbergs, mediķis - kardiologs Andrejs Ērglis un endokrinologs Valdis Pīrāgs, Valsts Kultūrkapitāla fonda direktors Edgars Vērpe un izdevniecības "Santa" galvenā redaktore Santa Dansberga - Anča.

Garākā ziedu paklāja tapšanas norisi varēs vērot kanālā LNT īpašās tiešraidēs sestdien visas dienas garumā: pulksten 10:00, 12:10, 14:35, 16:30 un 18:55 vakarā, kad mēs visi kopā uzzināsim, cik garu ziedu paklāju esam izveidojuši! Tiešraides vadīs LNT raidījumu veidotāji un vadītāji Liene Zostiņa un Guntars Gulbiņš.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu